Toate imperfectiunile faciale pot fi indepartate prin peeling chimic

Exista foarte multe produse pe piata care pretind a imbunatati aspectul pielii, dar, probabil, unul dintre cele mai bune este peelingul chimic. Stiai ca tratamentul de peeling chimic poate indeparta toate imperfectiunile faciale? Acest tratament se aplica in mod normal pe fata, gat si maini. Procedura tratamentului consta in aplicarea unei solutii chimice direct pe pielea ce necesita tratament. Solutia trebuie lasata o anumita perioada de timp pe piele (intre 1 si 5 zile) pana cand pielea superficiala se va desprinde, lasand la iveala un nou strat de piele, curat, tanar si fara imperfectiuni.

Noua piele relevata la suprafata este mai lina, nu are riduri si nici pete sau cicatrici. Aceasta este, insa, temporar sensibila la soare, de aceea trebuie sa stea departe de razele soarelui pentru o perioada de timp, pentru a permite vindecarea adecvata. Acesta este motivul pentru care tratamentul de peeling chimic trebuie realizat in sezonul rece.

Dermatologii si esteticienii folosesc diferite solutii chimice pentru acest tratament, in functie de gravitatea imperfectiunilor ce necesita sa fe indepartate. Indiferent de tipul de peeling chimic, aceasta trebuie sa fie realizat neaparat intr-un cabinet dermatologic sau intr-un institut de estetica medicala, sub atenta supraveghere a unui specialist.

peeling chimic

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *