Stii care sunt principalele tipuri de tigari electronice? Pentru ce poti opta?

Fumatorii care decid ca este timpul sa renunte la fumatul clasic si sa mizeze pe tigara electronica, au o misiune destul de grea, in conditiile in care exista o multime de variante de astfei de produse. Doar in categoria de tigari electronice pot fi gasite mai multe modele, fiecare cu particularitatile ei. Tocmai de aceea, o achizitie trebuie sa fie precedata de o mica analiza.

Care sunt cele mai importante tipuri de tigara electronica?

1) Cea de unica folosinta. Exista tigari electronice de unica folosinta, insa pe termen lung pot fi destul de costisitoare. Acestea sunt usor de folosit, insa nu au o calitate excelenta si sunt mai scumpe decat variantele reincarcabile. De regula, cei care opteaza pentru tigari de unica folosinta nu sunt foarte multumiti.

2) Cele din 2/3 parti. Alcatuite dintr-o baterie, un atomizor si un mustiuc ( care la unele modele poate sa lipsseasca) acestea sunt foarte populare. Pe termen lung sunt destul de economice si ofera un vapat foarte placut. Singurul lor neajuns este faptul ca pot sa se strice, iar acest lucru inseamna inlocuirea atomizorului.

3) Cele modate. Sunt o solutie mai performanta si vin cu o baterie mai puternica si mai multi vapori. De regula, varianta de tigari electronice modate este aleasa de catre cei care ai deka o oarecare experienta, deoarece este destul de puternica.

Cum se alege tigara electronica?

Dupa o insusire a informatiilor referitoare la acest produs, trebuie sa se aleaga tigara propriu zisa. Acest lucru inseamna o atentie sporita la mai multe detalii. Cel mai indicat pentru un incepator este sa mizeze pentru un kit complet, care ofera o experienta rapida de vapat si este setat, deja, sa fie cat mai eficient. Trebuie sa se tina cont si de baterie, care poate sa decida de cate ori se va vapa dintr-o tigara si de numeroasele accesorii de pot fi folosite la tigara.

De asemenea, alegerea acestui produs trebuie sa tina cont si de consumabile. Anumite componente vor fi schimbate la 3-4 luni, in timp ce lichidul tigarii trebuie sa fie achizitionat destul de frecvent. Tocmai de aceea, de multe ori conteaza mai mult pretul si calitatea consumabilelor decat cel al tigarii propriu zise.
Nu in ultimul rand, conteaza destul de mult si designul, insa acesta reprezinta doar o preferinta personala, neinfluentand calitatea vapatului.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *