Țigara electronica și motivele pentru care sa o cumperi

asaa

Tigara electronica este o solutie excelenta pentru cei care doresc sa schimbe nesanatatea generata de tutun cu un viciu mult mai sanatos. Chiar daca nu are o istorie prea mare si chiar daca este controversata, tigara electronica iti poate da o multime de motive sa o achizitionezi.

Un prim motiv este faptul ca este mult mai sanatoasa decat tigara din tutun. Oricate pagini s-ar scrie despre faptul ca este un produs nesanatos, nimeni nu poate argumenta faptul ca este mai nesanatoasa decat tutunul. Practic, nu are toate cele cateva mii de substante cancerigene si pe langa asta aduce si o multime de alte avantaje:

  • Este mai ieftina. Costurile cu tigara electronica pot fi chiar injumatatite in comparatie cu cele cu tigara clasica;
  • Poate sa vina cu o diversitate mare de gusturi si de forme. Daca esti o persoana nonconformista careia ii place sa incerce lucruri noi, nu trebuie sa fumezi mereu aceeasi aroma. Tigara electronica iti ofera zeci de arome interesante din care poti sa alegi si te ajuta sa te bucuri din plin de placerea de a fuma.
  • Te ajjuta sa te lasi de fumat. Intr-un final, daca iti dozezi cu atentie nicotina te poti lasa de fumat. Partea frumoasa la tigara electronica este faptul ca doza de nicotina poate sa fie controlata, asadar, poti sa o scazi, treptat, treptat.
  • Nu genereaza acel miros neplacut. De cele mai multe ori, mirosul neplacut din haine si din maini este o problema chiar si pentru fumatori. Tigara electronica nu il genereaza, ba din contra, poate sa dea un miros destul de placut si aromat.
  • Nu reprezinta fumat pasiv pentru altii. Parintii care fumeaza in preajma copiilor lor sunt inconstienti, in conditiile in care fumatul poate sa dauneze foarte mult si sa le genereze o multime de probleme medicale. Nu acelasi lucru se poate spune despre fumatul tigarii electronice, care nu are niciun efect negativ asupra celor din jur. Daca vrei sa iti asumi riscuri, ti le vei asuma doar pentru tine, nu si pentru cei din jurul tau.
  • Poate fi fumata oriunde. Cu siguranta, un mare avantaj al tigarii electronice este faptul ca poate fi fumata oriunde, sau aproape oriunde. Este adevarat ca multe localuri interzic gestul, nu produsul, insa gasesti si multe locuri in care poti sa vapezi linistit.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *