Tigara electronica a fost inventata de un farmacist

tigara electronicaDin ce in ce mai multi oameni incep sa o adopte ca metoda de relaxare si ca substitut pentru tigarile normale. Este pe deoparte firesc, deoarece tigara electronica prezinta numeroase beneficii in detrimentul tigarilor obisnuite si este acceptata in mult mai multe medii.

Daca despre beneficiile acesteia s-a tot citit, s-a auzit la televizor si s-a vorbit,  cu siguranta sunt cateva lucruri despre care nu stiai, cand vine vorba de tigara electronica.

Unul dintre aceste lucruri este faptul ca ea a fost inventata de catre un farmacist chinez iar istoria sa este foarte scurta. Practic, tigara electronica abia a depasit 10 ani, deci are tot timpul din lume pentru a se imbunatati si pentru a aduce numeroase alte beneficii fumatorilor.

Prima aparitie a sa pe piata a fost in anul 2004, dupa ce in 2003, Hon Lik a inventat dispozitivul, in memoria tatalui sau, un fumator inrait care a murit de cancer la plamani.

In Europa, tigara electronica a fost introdusa  abia in 2006 si de atunci, succesul sau a fost unul cu adevarat rasunator, reusind sa convinga foarte multi fumatori sa renunte la tutunul clasic si sa opteze pentru aceasta varianta de fumat.

Printre beneficiile pe care le aduce fumatul electronic, se numara faptul ca dispare mirosul din haine, dispar problemele de sanatate cauzate de tutun iar fumatul in locuri publice nu mai reprezinta o problema atat de mare, fumatorii putand sa se bucure de activitate in orice moment si aproape oriunde.

Asadar, in cazul in care esti un fumator inrait si vrei sa te lasi cu usurinta de acest viciu distructiv, poti sa optezi fara probleme pentru tigara electronica, iar sanatatea ta nu mai avea de suferit.

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *