Stiti care sunt cele mai potrivite cadouri corporate?

Sophisticates-Wine-Case

Sarbatorile de iarna sunt un prilej perfect de a le multumi angajatilor si colaboratorilor pentru buna activitate desfasurata in cadrul firmei tale. Pentru ca nu le cunosti atat de bine gusturile si pentru ca nu iti doresti sa faci un cadou doar de dragul de a-l face, probabil ca te-ai gandit care ar putea fi cadourile apreciate de ambele categorii de persoane, cadouri care sa nu fie nici prea ieftine, dar nici prea scumpe, si mai ales sa fie in ton cu sarbatorile de iarna.

Suntem un popor cat de poate de traditionalist, asa ca produsele traditionale romanesti, dulciurile, palinca sau vinul romanesc sunt doar cateva dintre “retetele” care te ajuta sa nu dai gres. In plus, toata lumea se bucura sa aiba un pahar de bautura sofisticata pe masa in seara de Craciun.

Apoi, orice familie consuma produse dulci in perioada sarbatorilor de iarna, astfel incat bomboanele de ciocolata, globurile de ciocolata sau delicatesele dulci sunt foarte bine venite, mai ales atunci cand vin sub forma unui cadou corporate. Nu doar deliciile culinare si cele oenologice sunt apreciata ca si cadouri business, ci si obiectele care respecta o tematica traditional, asa cum sunt stergarele din bumbac cu motive traditionale, podoabele pentru brad sa decoratiunile. De asemenea, acestea sunt foarte apreciate si de catre colaboratorii straini pentru ca traditiile romanesti sunt foarte appreciate peste hotarele tarii.

Cosurile cadou corporate au devenit un trend in ultimii ani datorita flexibilitatii si gamei diversificate de produse. Milioane de cosuri corporate ajung pe mesele romanilor in perioada sarbatorilor. Cand te afli in dificultatea alegerii unui cadou, cosurile cadou sunt o varianta foarte buna, atat in cadrul relatiilor formale, c at si in cazul relatiilor familiale.

De asemenea, ele sunt o optiune perfecta pentru antreprenorii care isi doresc sa isi surprinda angajatii de sarbatori. Daca in cazul prietenilor apropiati sau a rudelor este usor sa alegem un cadou, cand vine vorba despre angajati lucrurile se complica. Singura problema este faptul ca nu putem sti care sunt gusturile fiecaruia si nici nu putem facem diferente intre muncitori. Este de preferat ca fiecare dintre ei sa primeasca un cadou similar. Astfel, cosurile cadou s-au diversificat si se afla in vizorul multor companii care se respecta. Ele sunt foarte indicate de sarbatori, dar pot fi oferite si fara nicio ocazie in semn de multumire pentru efortul si munca depusa.

Atentiile se ofera si intre parteneri de business. Fiecare firma are parteneri care sunt rabdatori, ne ajuta, ne inteleg in legatura cu termenele limita si ne ofera serviciile. Ei bine, acesti parteneri nu sunt simple “obiecte financiare”, motiv pentru care angajatorii au inceput sa le ofere mici surprize in perioada sarbatorilor de iarna. In fond… fiecare dintre noi zambeste cand primeste un cadou, nu-I asa?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *