Stii unde poti profita de soare chiar si iarna ?

Dupa ce vara s-a incheiat, vrei sa mai profiti putin de razele UV chiar daca este iarna sau toamna? Iata cateva destinatii unde soarele este garantat.

tenerife_beach

Tenerife. Insulele Canare sunt cea mai buna optiune pentru a profita de soare vara. Tenerife este o destinatie atragatoare cu o temperatura medie in jur de 20 de grade.

Capul Verde. Este o destinatie alcatuita dintr-o serie de insule una mai frumoasa ca cealalta, in largul coastei Senegalului, in Africa occidentala. Plajele cu nisip imaculat sunt perfecte pentru bronz.

maroc_image

Maroc. In apropiere de desertul Sahara, orasele Marrakech sau Agadir sunt calde intreaga iarna. Te poti relaxa pe plaja cu un fundal care prezinta munti acoperiti cu zapada. Sau daca nu vrei sa faci plaja poti alege o sedinta de hammam.

Dubai. Soarele tot anul nu mai este un miraj la Dubai. Daca nu vrei sa te plimbi prin cele mai fabuloase mall-uri trebuie sa faci o excursie cu jeep-ul prin desert sau pe camila sau sa profiti pur si simplu de soare si de cea mai traditionala atmosefera in Heritage Village.

gran_canaria_reserve

Gran Canaria. La mai putin de 200 de km fata de coasta de nord-vest a Africii se afla Gran Canaria cu o parte subtropicala cu plaje albe care te vor face sa uiti de ploaia de acasa.

Gambia. Gambia este o destinatie exotica destul de accesibila. Viziteaza capitala Banjul sau profita de soare pe o plaja aurie marginita cu palmieri.

maderia_-_portugal

Madeira. Cu cel mai placut climat iarna, cu peisaje de munte si de mare unice si cu farmecul colonial al capitalei sale, Madeira este destinatia ideala pentru un sejur relaxant.

Egipt. Aici ai ce vedea. Dar daca vrei sa te bronzezi trebuie sa ajungi in statiunile balneara de pe Marea Rosie. Sharm El Sheik este o destinatie populara intregul an cu posibilitati de scufundari si plaja minunate.

Doha, la skyline vue depuis la Corniche. Au premier plan des Dhow.

Doha. Capitala Quatar-ului este unul din cele mai la moda orase. Te poti plimba de-a lungul promenadei “Cornisa” , o falea cuplamieri de la malul marii cu locuri de luat masa cu privelisti magnifice.

Oman. Un amestec oriental de desert, peisaje de pe coasta, munti, influenta portugheza si alte minuni, o destinatie ideala pentru a profita de soare.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *