Stii unde poti observa un apus de soare exceptional?

De la malul marii californian, desertul australian trecandĀ  prin satucurile din Grecia sau prin templele din Myanmar, iata care sunt cele mai frumoase destinatii turistice unde poti observa un apus de soare exceptional.

Oia village at night, Santorini

Satul Oia, Grecia. Pe Insula Santorini, in Grecia, apusurile de soare sunt cele mai apreciate de turistii indragostiti. Printre casutele albe de un alb imaculat, cupolele albastrite si morile adormite, decorul este unul magnific.

Santa Moinica. Statiunea balneara Santa Monica din California este celebra pentru cele mai frumoase apusuri de soare. Cerul se impobobeste in fiecare seara cu cele mai frumoase culori care se reflcta pe nisipul caldut.

desert

Desertul australian. Uluru din desertul australian este unul din cele mai frumoase locuri din lume pentru a observa un apus de soare. Asezat pe nisip vei putea observa ultimele raze ale soarelui care mangaie aceasta roca sacra si care o imbratiseaza intr-o culoare rosie minunata. Uneori, un nor negru sau un curcubeu infrumuseteaza scena.

Insulele Lofoten. Insulele Lofoten care scalda Marea Norvegiei ofera un peisaj minunat cu fiorduri, cu munti, cu cabane de pescari si faruri izolate. Aici soarele promite un spectacol magnific si imprevizbil.

Sunset at Beach full of green moss

Tanah Lot. Templul Tanh Lot din Bali. Daca vrei sa observi un magnific apus de soare, trebuie sa te indepartezi putin de templul hinduist de aici si sa admiri cel mai frumoas apus de soare pe un fond colorat.

Angkor. Este o minune clasata in patrimoniul mondial Unesco. Este un must have din Cambodgia cu temple care se scufunda in umbra atunci cand soarele apune. Cerul se impodobeste cu o incredibila paleta de culori- galben, roz si rosu si ofera un spectacol minunat.

Matterhorn in Swiss Alps

Muntele Cervin. Este unul din cei mai mari munti din Alpi, un simbol al Elvetiei. Un loc foarte iubit de fotografi. La sfarsitul zilei cand soarele vine sa imbratiseze varful inzapezit al muntelui spctacolul este unic.

Vechiul oras Dubrovnik. O plimbare seara pe meterezele de aici iti va oferi un spectacol mai mult decat unic.

Receding mountains in sunset, Wadi Rum, Jordan.

Desertul Wadi Rum. In desertul Wadi Rum din Iordania, soarele este cel care aprinde varful muntilot si stancile din desert. Culoarea nisipului, cand roz, cand portocalie devine din ce in ce mai intensea.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *