Stii unde poti calatori in vacanta de primavara?

Vacanta de primavara se apropie cu pasi repezi si tu nu stii inca unde sa ajungi? Iata care sunt cele mai frumoase destinatii turistice pentru luna aprilie.

creta

Creta, pentru descoperiri minunate si farniente. Departe de temperaturile arzatoare ale verii si de multimea de turisti care o invadeaza vara, primavara este anotimpul ideal in care poti descoperi sublima Creta. Cu peisajele sale variate, aceasta insula mitica te asteapta cu drumetii in partea de sud a insulei, cu cele mai frumoase situri arheologice, cu plaje paradisiace, cu manastiri somptuoase dar si cu cele mai superbe sate si orase.

California, pentru a descoperi parcurile sale nationale. Cum ar fi sa profiti de vacanta de primavara pentru a ajunge prin California pentru a descoperi cele mai frumoase parcuri nationale? Vei putea descoperi astfel Parcul National Yosemite, cu imensii sai pereti stancosi si cascadele sale vertiginoase, dar si Parcul National Valea Mortilor, unul din cele mai calduroase locuri de pe planeta. Celebru pentru peisajele sale desertice in cele mai fascinante nuante, acest loc te va incanta cu siguranta.

Parcul National Joshua Tree te asteapta cu faimosii sai arbori in cel mai uimitor decor. Te vei simti cu adevarat minuscul in fata celor mai impozanti arbori de pe glob.

Sicilia, pentru cele mai frumoase vacante in familie. Cea mai frumoasa insula din Marea Mediterana este destinatia ideala pentru vacante in familie. Cu climatul sau favorabil, cu peisajele sale fabuloase si cu gastronomia sa savuroasa, Sicilia are cu ce sa isi atraga vizitatorii. Poti descoperi minunile artistice si artistice din Palermo, poti sa urci pana in varful vulcanului Etna si sa admiri cele mai frumoase peisaje din Arhipelagul Eolian.

Croatia pentru cele mai frumoase croaziere. Cine oare nu a visat cu ochii deschisi in fata celor mai frumoase nuante de albastru ale marii din Croatia? O poti vedea de aproape alegand sa mergi in croaziera. Dar poti inchiria o barca si sa incerci sa calatoresti in stilul tau, sa descoperi cele mai frumoase peisaje, sa faci baie, sa te opresti acolo unde vrei, sa descoperi cele mai frumoase porturi si sa te odihnesti la soare….

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *