Stii unde poti calatori in vara anului 2016?

Iti lipseste inspiratia atunci cand vine vorba despre alegerea celei mai frumoase vacante pentru vara anului 2016? Vrei sa explorezi locuri noi, sa lenevesti, sa descoperi culturi noi sau sa descoperi cele mai frumoase peisaje?

stiatica

Iata care sunt cele mai frumoase destinatii pentru un sejur de vis in care sa evadezi si sa uiti de tot si de toate. Vei trai momente minunate in doi, cu prietenii sau cu familia si vei putea descoperi o natura de vis departe de toti si de toate.

In Europa. Nu trebuie sa traversezi intreaga planeta pentru a descoperi cele mai frumoase peisaje. Poti ajunge in Cyclade, Sardinia, Napoli cu insulele sale, in Europa Centrala, Croatia sau Slovenia care te vor seduce cu siguranta datorita multiculturalismului si peisajelor grandioase. Sau poti alege Scotia, un pamant al legendelor cu peisaje unice, care va seduce cu siguranta intreaga familie.

In America de Nord. O calatorie in California este ca si cum ai trai visul american. O destinatie perfecta pentru intreaga familie, intre parcuri de distractii, plaje si cele mai mari parcuri naturale.

In America de Sud. Cuba, o destinatie turistica impregnata cu istorie, ofera turistilor cea mai mare varietate. Cultura, buna dispozitie, soare, plaje sublime, istorieā€¦ Aici parca timpul s-a oprit. Havana sau bijuteria coloniala Trinidad ofera o varietate arhitecturala minunata. Dar vei descoperi si minunate peisaje cu plantatii de tutun, cu plaje demne de o carte postala si cu peisaje de tara valurite. In America Centrala cei care iubesc peisajele unice, iesite din comun, trebuie sa ajunga in Bolivia.

In Asia. Malaiezia, in Asia de sud-est dar si Sri Lanka sunt cele mai frumoase destinatii turistice de aici. Au toate atuurile pentru ca turistii sa imbine de minune aventura, cultura, descoperile minunate cu relaxarea.

In Africa. Daca vrei sa descoperi in vara anului 2016 un amestec minunat de culturi africane si europene, Insula Capului Verde te asteapta in acest caz cu cele mai magnifice peisaje si cele mai celebre plaje. Trebuie sa descoperi Africa, cu fluviile si jungla sa imensa, cu fauna sa incredibila dar si siturile fabuloase, Botswana si Zambia.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *