Stii unde poti calatori in noiembrie?

Iarna se apropie cu pasi repezi. Asta nu inseamna ca trebuie sa suporti zilele urate si deprimante din Europa. Noiembrie poate sa fie luna in care poti descoperi cele mai exotice si cele mai inedite destinatii turistice. Vacante la soare sau week-enduri prelungite, iata cateva idei minunate care sa te inspire.

3ba3c556-28c8-11e0-ae41-6950fbdad06d

Plaja si soare in noiembrie.

–         inceputul anotimpului rece este sinonim cu sezonul uscat din Cuba, unde plajele inca nu sunt luate cu asalt.

–         timpul frumos se instaleaza si in Chile, Argentina sau Uruguay dar preturile raman inca abordabile inainte de sezonul austral din decembrie.

–         in Africa de Sud in aceasta perioada sunt cele mai rezonabile preturi si o primavara insorita.

–         Insulele Canare cu plajele lor de vis si cu apele cristaline sunt o alta alegere foarte buna. Furteventura va fi cu siguranta destinatia preferata cu cei 50 km de plaje cu nisip auriu si 25 km de plaje cu nisip negru.

–         Seychelles, Bali, Mauritius sau Tahiti sunt alte destinatii idilice unde poti evada departe de frig, la umbra cocotierilor. In compania testoaselor si a pestilor colorati, veti putea descoperi un adevarat paradis in luna noiembrie.

Minunatiile lumii.

–         noiembrie este perioada ideala pentru a descoperi padurea tropicala amazoniana din Peru sau Ecuator.

–         cel mai cald anotimp incepe in noiembrie in Noua Zeelanda, deci trebuie sa profitati cat mai repede inainte de invazia turistilor.

–         Kerala sau Ladakh, sunt alte optiuni cu cele mai atragatoare temperaturi cu putinta.

–         la Tulum, in Mexic va puteti bucura de cele mai frumoase lagune, de o mare cu apa cristalina si de golfuri salbatice. O plaja magnifica unde va veti relaxa si va veti bronza.

–         la Singapore poti face baie in cel mai celebru golf din lume.

In afara potecilor batatorite.

–         pleaca in descoperirea Namibiei, cu fauna si flora sa sau a desertului Kalahari.

–         poti face scufundari in arhipelagul Bahia sau cele mai frumoase drumetii in padurea tropicala. Honduras este cea mai buna alegere.

Escapade urbane.

–         noiembrie este cea mai buna perioada in care poti descoperi Taiwan.

–         te poti bucura de cele mai magnifice peisaje si de cele mai placute temperaturi la Napoli, la Hong Kong, la Calcuta sau Las Vegas.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *