Stii unde poti calatori in luna mai?

Odata cu primavara si temperaturile care urca progresiv, vin si dorintele noastre de evaziune si de a descoperi cele mai frumoase destinatii turistice. Iata cateva destinatii turistice de descoperit in luna mai.

mai

Berlin. Daca vrei sa te bucuri de cea mai frumoasa vacanta intr-o capitala buget friendly, aici trebuie sa ajungi. Berlin este orasul perfect unde te poti distra fara sa te ruinezi. Trebuie sa profiti de primavara plimbandu-te pe strazile de aici, descoperind cinematograful in aer liber si devorand un currywurst.

Rotterdam. O destinatie must see din Europa? Rotterdam. Primul port din Europa este locul ideal pentru a profita din plin de primavara. Te vei putea delecta cu pesti savurosi in port si ii vei putea descoperi arhitectura inovatoare. Un oras care ascunde o multime de mistere si care va sti cum sa te surprinda la fiecare colt de strada.

Scotia. Este o destinatie turistica ideala pentru o vacanta alaturi de copii. In aceasta perioada timpul se stabilizeaza si apar primele raze de soare. Este momentul perfect pentru ca toti copiii sa traiasca aici clipe de magie, mergand sa viziteze castelele bantuite si sa salute monstrul din Loch Ness. Un pamant al misterelor, al legendelor si al fantomelor care ii va incanta atat pe cei mici cat si pe cei mari.

Unde iti poti face plinul de vitamina D? Luna mai in Lisabona este o parca o veritabila luna de vara. Este momentul ideal de a descoperi acest minunat oras, un veritabil mozaic al culturilor, cu o multime de activitati pe gustul tuturor. Palate, muzee, galeriiā€¦ ai de unde alege.

In Franta, trebuie sa descoperi neaparat Biarritz. In luna mai, turistii inca nu au luat cu asalt litoralul. Poti petrece aici cel mai frumos week-end initiindu-te in cateva activitati precum surful.

Insulele Canare. La 1000 de km fata de Peninsula Iberica, acest arhipelag al Oceanului Atlantic este o destinatie mai mult decat paradisiaca. Te asteapta cu cele mai paradisiace plaje cu nisip fin, cu atractii turistice si satucuri pitoresti. Vulcanul Teide, maiestuos si natural este un must see.

Andaluzia. Un paradis insorit care te asteapta cu cele mai frumoase peisaje variate, superbe cu adevarat. Munte sau mare, toate dorintele tale vor fi indeplinite.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *