Stii unde poti admira cele mai frumoase rasarituri de soare?

Zorii de zi reprezinta un moment magic, cu o puternica valoare simbolica si cu o frumusete aproape mistica. Soarele isi face aparitia, o superba lumina vine sa coloreze peisajele, o noua zi in vacanta incepe…. O ocazie unica de a admira minunile naturii si de a se simti in pace cu mediul din jur. Vino sa visezi si sa admiri cele mai frumoase rasarituri de soare.

norvegia

Insulele Svalbard, Norvegia. Un loc perfect pentru a admira un rasarit de soare. Aici am putea spune ca zorii de zi sunt un moment etern deoarece se confunda cu apusul de soare dand un spectacol unic in lume.

cambidgia

Angkor Wat, Cambodgia. Iata cel mai celebru templu din lume intr-un faimos complex arheologic. Este un edificiu magnific, unic, cu o amplasare ideala pentru a admira rasaritul de soare. Lumina, cu nuantele sale de galben si de rosu se dezvaluie incet de-a lungul profilului templelor.

Stonehenge, Anglia. Misterul inconjoara inca acest sit neolitic. Aici apusul de soare, mai ales in perioada solstitiului de vara este un moment magic. Este si un moment unic in care vei putea sa te incarci cu energie, istorie si natura.

piramidaPiramida Gizeh din Egipt. Singura din cele sapte minuni ale lumii inca in picioare. Desertul care inconjoara piramida, camilele, dau iluzia unui timp suspendat si fac din rasaritul de soare un moment unic.

Marele Canion, Arizona. Trebuie sa mergi in special la faimosul Bryce Canyon Sunrise Point, un loc ideal pentru a admira rasaritul de soare. De acolo vei putea vedea cum nuantele stancilor se schimba progresiv, cum magia se face simtita si cum te vei simti transportat in inima vestului salbatic.

india

Varanasi, India. Este un oras sacru pentru hindusi si fara indoiala unul din cele mai impresionante la rasaritul soarelui. Zorii de zi de aici reprezinta un moment aproape ireal.

Ayers Rock. Stanca sacra a aboringienilor australieni parca ia foc cand soarele rasare aici. Reflexiile rosii de pe stanca sunt cele care creeaza un efect optic minunat.

Val d’Orcia, Toscana. Coline, chiparosi… un piesaj tipic pentru Toscana. Bruma matinala de aici este de o frumusete hipnotica si poetica.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *