Stii pe unde poti sa ajungi prin iunie?

Luna iunie este luna perfecta pentru a pleca in vacanta, cand inca toate destinatiile tale preferate nu sunt invadate de turisti. Care sunt deci destinatiile perfecte pentru luna iunie?

iunie

Dublin. Ai vizitat pana acum acest oras formidabil? Daca raspunsul tau este nu, in acest caz, Dublin ar trebui sa se regaseasca neaparat pe lista ta in aceasta vara. Este un oras plin de caracter si de cele mai minunate atractii turistice. Il poti descoperi pe jos fara probleme, te poti plimba printre cele 2 canale care delimiteaza centrul orasului, poti sa descoperi minunatul sau centru…. Vei fi repede fermecat de locuitorii de aici.

Aici trebuie neaparat sa ajungi prin cartierul Temple Bar, cu o multime de restaurante, sa descoperi viata nocturna de aici sau muzeele maiestuoase.

Oslo. Oslo reprezinta o alta alegere minunata atunci cand vine vorba despre orase de descoperit in luna iunie. Cultura ocupa un loc foarte important aici. Galeriile de arta, noua opera si multiplele sale muzee fac din acest oras o alegere perfecta pentru o vacanta minunata plasata sub semnul noilor descoperiri.

Dar Oslo nu inseamna doar castele si muzee, ci doar fortarete si parcuri de atractii.

Bolivia. Daca vrei sa pleci in descoperirea unei tari mai maiestuoase decat natura, aici trebuie sa ajungi. Aici poti descoperi celebrul Lac Titicaca, orasul Copacabana, Isla del Sol si Parcul National Sajama.

Insulele Canare. Insulele Canare reprezinta cea mai buna alegere atunci cand iubesti la nebunie panoramele maiestuoase, peisajelevulcanice si padurile sau falezele imense. Un arhipelag format din 7 insule vulcanice, fiecare cu un caracter unic si personalitate la fel. La Palama si La Gomera te vor seduce de exemplu cu natura lor luxurianta sau cu padurile lor impresionante. Fuerteventura te asteapta cu peisajele sale minunate de dune, cu desertul sau….iar Lanzarote cu parcul sau national Timanfaya are cele mai frumoase peisaje lunare care iti vor placea cu siguranta.

Tara Bascilor La frontiera franco-spaniola, aceasta destinatie minunata ofera o multime de atractii si de activitati, deci aici nu ai cum sa te plictisesti. Dar te vei bucura si de cea mai delcioasa gastronomie.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *