Stii de ce ar trebui sa vizitezi Thailanda in aceasta vara?

Thailanda atrage anual milioane de vizitatori. Nu intelegi inca de ce este aceasta destinatie atat de cautata de turisti? Iti doresti si tu sa descoperi in viitorul apropiat aceasta tara ce adaposteste o multime de minuni? Iata de ce ar trebui sa vizitezi Thailanda in aceasta vara.

Bangkok thailand public parks

Bangkok, dinamismul capitalei thailandeze. Temple, palate, restaurante, galerii comerciale, discoteci…Bangkok ofera toate acestea in versiune XXL. Fii pregatit sa iti modifici intinerariul daca ai prevazut doar o zi pentru a vizita capitala thailandeza. Bangkok adaposteste una din cele mai mari piete din lume, piata de week-end Chatuchak, baruri primitoare, retstaurante fabuloase si o multime de monumente de vizitat.

Chiang Mai, capitala culturala. Capitala culturala a Nordului, Chiang Mai ii seduce atat pe pasionatii de cultura cat si pe pasionatii de temple. Nici familiile cu copii nu vor fi dezamagite de acest oras. Vechiul oras adaposteste numeroase temple din epoca regatului Lanna. Scoli numeroase ii initiaza pe doritori in arta gastronomiei.

Lamai Beach Badebucht Koh Samui Thailand

Ayuthaya, clasata in patrimoniul mondial Unesco. Ayutahaya, pe vremuri capitala celor 100 de temple a pastrat cateva din vestigiile de altadata din caramida si din stuc, clasate in patrimoniul mondial Unesco. Turistii au posibilitatea de a gusta patrimoniul cultural si artistic al unui oras vechi frecventat pe vremuri de negustorii din lumea intreaga.

Ko Samui, pentru relaxare si plaja. Dornica sa isi seduca vizitatorii, Ko Samui este o superba destinatie balneara care atrage un numar mare de turisti. Chaweng este una din cele mai frumoase plaje din statiune si este frecventata de catre cei carora le place sa vada si sa fie vazuti. Chiar daca putini sunt turistii interesati de cultura locala, Ko Samui ramane unul din cele mai calme locuri din Thailanda, in ciuda numarului mare de turisti care vin aici an de an. Ko Samui este supranumita insula cocotierilor si adaposteste cateva golfuri fermecatoare. Insula ofera o multime de centre spa si meniuri detox…

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *