Stii de ce ar trebui sa consumi stafide dimineata?

Stiai ca stafidele mai au o multime de alte beneficii minunate in afara de faptul ca te pot ajuta sa lupti contra constipatiei? Chiar daca nu iti vine sa crezi, aceste comori minunate de la natura au o multime de beneficii pentru sanatate. Dar de ce ar trebui sa le consumi mai ales dimineata?

tafide

Stafidele pot sa reduca hipertensiunea. Stafidele te pot ajuta sa reduci presiunea arteriala si pot proteja sanatatea inimii. Dar deoarece contin un nivel destul de ridicat de glucoza, ar trebui sa fie consumate cu moderatie.

Stafidele sunt foarte energetice si te ajuta sa te tii departe de anemie. Stafidele contin un nivel destul de important de fier, capabil sa te tina departe de problemele precum anemia. In plus, sunt foarte bogate in vitamine din grupa B, esentiale pentru formarea de sange nou. Dar au un nivel foarte important si de cupru care este esential pentru formarea de globule rosii. Nu trebuie sa uitam nici faptul ca un mic dejun trebuie sa fie cat mai energetic iar stafidele contin si hidrati de carbon, un atu de pret atunci cand vrei sa incepi asa cum trebuie ziua.

Stafidele te ajuta sa iti purifici organismul. Trebuie sa incerci sa profiti la maximum de toate beneficiile stafidelor si sa consumi apa care a ramas de la ele dupa ce le-ai lasat o seara la macerat. Vei obtine un remediu natural minunat pentru a optimiza functiile hepatice si renale.

Stafidele te ajuta sa spui adio constipatiei. Atunci cand consumi stafide, un lucru incredibil se intampla. Acestea se umfla datorita fibrelor insolubile pe care le contin. Un proces natural care va favoriza miscarea intestinelor si care le va puririca in acelasi timp.

Stafidele te ajuta sa ai un organism mai alcalin. Un organism acid se manifesta cel mai adesea prin probleme legate de ten, acnee in special. Dar stafidele te vor ajuta sa cosnumi un nivel excelent de potasiu si de magneziu. Adica doua minerale care actioneaza pe post de mediatori pentru ca organismul sa devina mai alcalin si sa poata neutraliza aciditatea care ne pune cel mai adesea sanatatea in pericol.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *