Stii cum te ajuta tigara electronica pentru a renunta la fumat?

121Ideea unei tigari electronice este, fara doar si poate, o idee incoltita in mintea multor fumatori. Cu toate astea, destul de putini sunt cei care risca trecerea de la tigarile clasice, care le-au facut diminetile placute timp de mai multi ani, pentru un dispozitiv pe care pur si simplu nu il cunosc.

La o analiza simpla insa, descoperim ca tigarile electronice ofera o varietate foarte mare de beneficii. Pe langa faptul ca elimina mirosul neplacut din haine si din maini, sunt mult mai sanatoase decat tigarile normale si sunt mult mai usor de folosit in spatii publice, tigarile electronice te pot ajuta sa renunti la fumat.

 Cum te poate ajuta o astfel de tigara sa scapi de viciul care te bantuie de ani de zile?

Modalitatea este simpla si cat se poate de eficienta. Toata lumea stie ca responsabilitatea pentru dependenta de tutun o poarta nicotina care se gaseste in acesta. Nefiind o substanta daunatoare, nicotina este prezenta si in tigara electronica. Diferenta majora intre o tigara electronica si una normala este faptul ca doza de nicotina inhalata de consumator poate sa fie scazuta treptat. Exista cartuse cu 16 grame de nicotina, cartuse cu 11 grame, cu 6 grame si intr-un final cartuse fara nicotina. Astfel, poti sa renunti usor, usor, la elementul care provoaca dependenta.

Daca ti-ai pus in minte sa nu mai fumezi, trebuie sa faci acest lucru in mai multi pasi. Primul pas ar fi acela de a folosi cartusul cu cantitatea cea mai mare de nicotina, insa nu mai mult de 6 saptamani. Dupa aceea, in urmatoarele 12 saptamani, trebuie sa folosesti cartusul cu 11 grame, urmat de cartsul cu 6 grame timp de 4 saptamani. In ultima instanta, folosirea cartusului de 0 mg iti aduce renuntarea definitiva la fumat.

Daca placerea gestului de a fuma ramane, poti fuma arome si diverse lichide electronice care sa iti ofere senzatii fara riscuri. Cu toate astea, sunt destul de multi fumatori care reusesc sa renunte definitiv la viciu folosind tigara electronica.

Cu siguranta, o astfel de solutie, chiar daca este blamata de foarte multa lume, este extrem de eficienta si isi arata utilitatea din ce in ce mai des.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *