Stii cum alegi o centrala de fonta?

centrale-termice-in-condensareCand se opteaza pentru o centrala din fonta trebuiesc luati in considerare cativa parametri. Fonta este un material extrem de potrivit pentru incalzire, intrucat suporta si temperaturile inalte. Centralele din fonta sunt constituite dintr-un material stabil care reuseste sa-si mentina caldura chiar pentru mai multe ore, dupa ce a incetat sa functioneze.

Cateva detalii ale centralelor din fonta contribuie la cresterea nivelului de calitate. In urmatorul articol vom vedea cum sa alegem o centrala din fonta.

Dezvoltarea fiecarei centrale din fonta necesita investitii substantiale, dar rezultatul obtinut dureaza ani de zile; in plus, acest tip de centrale prezinta elemente substituibile de mici dimensiuni, de obicei prinse in suruburi. Centralele din fonta cu cuptoare incastrate si cu plite pentru gatit ofera un design subtire si prea putin impovarator, dar pot fi mai scumpe in ceea ce priveste instalarea, repararea sau substituirea.

Decizia cu privire la achizitia unei centrale din fonta nu depinde numai de bugetul care sta la dispozitie si de preferintele estetice, dar si de configuratia ambientului in care este instalata. Substitutia unei unitati independente cu un model integrat, necesita importante lucrari de reamenajari. Determinati formatul de care aveti nevoie; centralele din fonta sunt disponibile in diferite latimi: compacte (50 cm), in modele de mari dimensiuni (150 cm) si de nivel profesional.

In cazul in care trebuie sa substituiti centrala actuala, este mult mai economic sa o inlocuiti cu o centrala de aceleasi dimensiuni, in asa fel incat sa evitati costurile unei ipotetice reconstructii ale cabinei circumstante. Daca doriti sa achizitionati o centrala din fonta proiectata pentru a functiona si ca instalatie pentru gatit, este posibila alegerea unui format bazat pe constrangerile voastre legate de spatiu si pe preferintele personale.

Luati in considerare impactul estetic al centralei. Centralele din fonta sunt disponibile cu diverse finisaje (printre care albe, negre sau in culori vii). Alegeti intre achizitia unei centrale noi si a uneia uzate. Centralele reprezinta alegerea cea mai economica (este destul de usor de gasit centrale uzate in stare buna, chiar si pe site-uri online).

Achizitia unei centrale noi va da mai multe posibilitati de alegere. Odata ce aveti certitudinea dimensiunilor dorite, a sursei de combustibil, a finisajelor modelului, puteti achizitiona linistiti centrala voastra din fonta. Pentru aceasta , cei de la centrale termice Berluni va stau la dispozitie cu o mare varietate de modele, cu diverse tipuri de finisaje si cu asistenta tehnica necesara.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *