Stii cu ce poti inlocui cele mai fotografiate destinatii turistice?

Unele atractii turistice foarte celebre precum Turnul Eiffel sau Statuia Libertatii chiar si Machu Picchu sunt « must see » atunci cand vizitezi tarile in care se afla acestea. Dar prezenta unor turisti prea numerosi fac ca toate aceste locuri sa devina mai putin atragatoare si imposibila misiunea de a face cele mai frumoase poze.

rome_placedespagne_9709

Din fericire insa, exista unele atractii turistice alternative. Iata cu ce se pot inlocui deci cele mai celebre atractii turistice de fotografiat.

Treptele spaniole, Piata Spaniei, Roma. Sunt treptele care leaga biserica de aici de piata. Combinatia de scari maiestuoase, monumentale chiar si o biserica superba atrage o multime de turisti. O alta optiune interesanta de aici poate sa fie Via Appia Antica, o atractie care se afla la portile Romei antice. O ruta construita la inceputul secolului 14, inainte de Hristos, care incepe de la poarta St. Sebastino si care se prelungeste pe cativa kilometri in mijlocul unor paduri de pini si chiparosi. Un peisaj minunat cu alte cuvinte.

Statuia Libertatii. Este simbolul orasului New York si chiar al Statelor Unite, primul lucru pe care il vad cei care ajung aici. Toata lumea o fotografiaza cand vine aici. Dar daca vrei sa o admiri linistit si sa faci cele mai frumoase poze in acelasi timp, trebuie sa ajungi la Staten Island.

Machu Picchu. Da, este unul din cele mai frumoase locuri din lume. Vei ramane cu siguranta fascinat in fata magiei ancestrale a locului. Dar prezenta prea multort uristi poate strica magia momentului. Poti descoperi insa altfel acest loc minunat. O poti lua pe ruta Inca Trail, unul din cele mai frumoase itinerarii pentru excursii care iti va permite sa descoperi situl Machu Picchu in zori, inainte de a fi cotropit de multimea de turisti.

Turnul Eiffel. La fel ca in cazul Statuii Libertatii, este vorba despre un simbol al unei tari. Gradinile din Trocadero care se afla chiar in fata sunt cea mai buna alternativa pentru a -l admira si  fotografia.

Taj Mahal. Un alt loc minunat, un mausoleu maiestuos din marmura alba care nu este atat de agreabil cand este luat cu asalt de o multime de turisti. Din fericire insa, India mai are o multime de cladiri sau de temple care merita sa fie fotografiate.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *