Stii ce spune forma unghiilor tale despre personalitatea ta?

Stiai ca forma unghiilor spune totul despre tine? De-a lungul vremii, numeroase au fost persoanele care au pretins ca pot determina personalitatea unui individ doar examinandu-i fizicul. Unii pot ghici personalitatea unei persoane doar examinand forma unghiilor, forma mainilor, lungimea degetelor sau chiar forma craniului. Haideti sa descoperim impreuna ce spune forma unghiilor tale despre personalitatea ta.

schema-ongles-640x320

Unghia patrata. Esti o persoana puternica, cu capul pe umeri si cu picioarele pe pamant. Esti curajoasa, perseverenta si uneori inflexibila. Seriozitatea ta nu este pe placul tuturor persoanelor din anturajul tau. Putin mai multe flexibilitate nu face rau nimanui…

ongle-carre

Unghia triunghiulara. Acest tip de unghie scoate la iveala o inteligenta iesita din comun. Iti place sa inovezi si sa le propui celor apropiati tot felul de lucruri noi. Ideile tale fascineaza pur si simplu persoanele din anturajul tau. Persoanele cu un triunghi inversat (unghii al caror varf merge spre mana) sunt putin mai pretentioase. Cele cu unghii triunghiulare in forma de piramida sunt mai sensibile si detesta persoanele secretoase.

ongles-triangulaires

Unghia in forma de migdala. Esti o persoana amabila, onesta si fidela. Stii sa te informezi atunci cand situatia o cere, esti mereu sincera cu semenii tai. Prezenta ta este in general apreciata de cei din jur. Stii sa faci fata cu brio situatiilor dificile. Defectul tau principal este ca te enervezi destul de repede daca lucrurile nu merg asa cum iti doresti.

ongle-amande

Unghia rotunda. Aceasta forma a unghiei scoate la iveala o personalitate puternica. Iti place sa te relaxezi si sa profiti de micile placeri ale vietii. Iti urmezi calea in mod independent, diferit fata de ceilalti, pui mare pret pe libertatea si independenta ta. Combini cu succes aceasta forta de caracter cu acceptarea anumitor emotii, fapt ce te face sa fii o persoana deosebit de creativa. Dai dovada de o mare empatie in majoritatea din situatii.

ongle-rond-oeuf

Unghia lunga scoate la iveala faptul ca esti o persoana romantica si sociala, cu o imaginatie bogata. Ai uneori tendinta de a fi mult prea perfectionista, sa cunosti lucrurile in detaliu. Te intelegi bine cu majoritatea persoanelor din anturaj.

Comments

comments

1 Response

  1. Jorjette says:

    Se pare ca se potriveste, sau cel putin asa vreau eu sa cred 🙂 Unghia mea este relativ rotunda si sunt o fire independenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *