Stii ce spune felul in care pasesti despre personalitatea ta?

Esti genul calm, vesel, optimist, pesimist sau prudent? Nu, nu rapsunde! Stiai ca este posibila decriptarea personalitatii analizand felul in care pasesti? Da, felul in care te misti si mergi spune multe despre tine si de modul in care te comporti in viata de zi cu zi. Confrom psihologilor, mersul este parte integranta din limbajul corporal.

Discretul. Pasesti aproape pe varful degetelor, aplecat de spate. Nu iti place sa atragi atentia asupra ta. Faci tot ce iti sta in putere sa treci neobservat. Modest, amabil, serviabil si intelept, prietenii tai iti apreciaza discretia si stiu ca pot conta pe ajutorul tau la orice ora din zi si din noapte. Iti recomandam sa incerci sa ai mai multa incredere in tine, esti unic.

ce-spune-despre-tine-felul-in-care-mergi1

Conducatorul. Faci pasi mari, te grabesti de cele mai multe ori. Nu iti place sa pierzi timpul deoarece ai mereu ceva de facut sau esti mereu asteptat de cineva. Esti atat de grabit incat partea superioara a corpului este atat de aplecata incat iti depaseste picioarele. Iti place sa iei deciziile si adori sa ai grija de persoanele dragi tie. Esti o persoana protectoare care viseaza sa conduca lumea.

Visatorul. Pasesti lent, ai mereu tendinta sa te gandesti la mai multe lucruri odata, sau sa schimbi subiectul. Esti mereu cu un smartphone in mana, faci ceva in timp ce vorbesti la telefon. Pasesti insa lasi impresia ca esti intr-o alta lume. Esti aici si peste tot. Acest tip de comportament se resimte si in viata de zi cu zi. Iti este destul de greu sa te concentrezi si urmezi cu dificultate conversatiile. Prietenii tai incearca sa te atentioneze insa degeaba.

felul-in-care-mergi-dezvaluie-cateva-lucruri-despre-sanatatea-ta-560x390

Carieristul. Pumnii stransi, bratele situate in apropiere de bazin, pasesti greu. Chiar si cand nu ai nimic de facut lasi impresia ca ai un obiectiv de atins si ca te grabesti sa ajungi undeva. In viata de zi cu zi esti o persoana nerabdatoare si spontana. Stii sa iti asumi responsabilitatile, esti o persoana matura si persoanele din anturaj stiu ca pot conta oricand pe sprijinul tau.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *