Stii ce spune culoarea ta preferata despre viata ta de cuplu?

Numeroase sunt lucrurile care pot sa ne dea indicii cu privire la personalitatea noastra si maniera in care ne comportam in cuplu. Pentru asta, unii se bazeaza pe culoarea ochilor, pe nume sau felul in care zambim. Altii ne vor intreba care este culoarea noastra preferata. Esti curios sa afli ce spune culoarea ta preferata despre obiceiurile tale amoroase?

ce-que-revele-votre-couleur-preféree-sur-votre-vie-de-couple-2

Albastru. Esti o persoana calma. Pasiunea si promisiunile nu sunt pentru tine. Preferi sa ai o relatie romantica si tandra. Siguranta este cea care iti ofera fericirea si iti da incredere in tine.

ce-que-revele-votre-couleur-preféree-sur-votre-vie-de-couple-3

Galbenul. Solara, aceasta culoare iti scoate la iveala tendintele idealiste si optimismul debordant. Nu lasi experientele neplacute sa iti afecteze starea de spirit sau bucuria de a trai. Chiar din contra, fiecare pas reprezinta pentru tine o noua etapa de parcurs in viata.

ce-que-revele-votre-couleur-preféree-sur-votre-vie-de-couple-4

Verdele. Cauti, inainte de toate, siguranta in relatia de iubire. Nu siguranta financiara ci siguranta amoroasa. Partenerul tau de viata trebuie sa fie o stanca de neclintit pe care sa te poti sprijini cand ai nevoie.

ce-que-revele-votre-couleur-preféree-sur-votre-vie-de-couple-5

Portocaliu. Prietenia in cadrul unei relatii este un lucru esential pentru tine. Prietenii si apropiatii tai pot conta pe tine in orice moment. In majoritatea din cazuri, persoanele a caror culoare preferata este portocaliul se indragostesc de o persoana pe care o cunosc de mai multa vreme. Au invatat sa il cunoasca si au o relatie bazata pe complicitate si incredere.

ce-que-revele-votre-couleur-preféree-sur-votre-vie-de-couple-6

Roz. Dragostea pentru culoarea roz scoate la iveala un caracter copilaros dar fermecator. Esti in cautarea iubirii pure, a printului pe cal alb. Pentru a-l gasi esti capabila de orice sacrificiu. Nimic nu sta in calea gasirii printului tau. Nu iti pierde speranta, cu siguranta il vei gasi.

ce-que-revele-votre-couleur-preféree-sur-votre-vie-de-couple-7

Negru. Iti place controlul. In relatia de cuplu tu trebuie sa fii cel cu ultimul cuvant, care ia deciziile. Partenerul de viata nu are de ales, trebuie sa tina ritmul cu tine. Atentie, cu un astfel de comportament risti sa il indepartezi.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *