Stii ce spune culoarea masinii tale despre personalitatea ta?

Ce culoare are masina ta? Neagra, gri, rosie, galbena, alba, albastra sau verde? Chiar daca o masina nu este aleasa in functie de culoare, alte elemente fiind mai importante, culoarea acesteia poate spune multe despre personalitatea posesorului.

vous-avez-une-voiture-dune-certaine-couleur-ca-dit-tout-de-vous2

Persoanele care aleg o masina de culoare rosie sunt pline de energie. Le place sa atraga toate privirile si sunt senzuale.  Daca masina ta este rosie acest lucru inseamna ca esti o persoana extrovertita, impulsiva, careia ii place sa ruleze cu viteza.

vous-avez-une-voiture-dune-certaine-couleur-ca-dit-tout-de-vous5

Galbenul este o culoare sinonima cu temperaturile solare. Daca zi de zi te afli la volanul unei masini galbene inseamna ca iubesti viata si iti place sa ii faci pe cei din jur sa rada. In plus, esti extrem de preocupat si de ceilalti conducatori, nu faci niciun gest care i-ar putea incurca.

vous-avez-une-voiture-dune-certaine-couleur-ca-dit-tout-de-vous9

Daca detii o masina de culoare neagra inseamna ca esti o persoana perfectionista. Esti o persoana eleganta, clasica ce are incredere in propriile forte. Esti un melanj perfect intre incredere si stapanire de sine. Calmul este principala ta caracteristica.

vous-avez-une-voiture-dune-certaine-couleur-ca-dit-tout-de-vous7

Daca masina ta este alba inseamna ca esti o persoana meticuloasa, directa, organizata si logica. Iti place simplitatea si esti de parere ca viata este mult prea scurta pentru a o complica si mai tare. Esti atras de toate tehnologiile care iti permit sa profiti din plin de viata: climatizare, sistem de navigatie, park assist, etc.

Daca masina ta este albastra stabilitatea reprezinta un element cheie in viata ta. Prioritatea ta sunt relatiile interpersonale.  In plus, pentru tine loialitatea este o calitate primordiala. In viata de zi cu zi esti apropiat de prietenii tai si de membrii familiei. In caz de nevoie ceilalti iti cer sfaturi.

vous-avez-une-voiture-dune-certaine-couleur-ca-dit-tout-de-vous1

Prin intermediul unei masini verzi vrei sa le demonstrezi celorlati ca esti o persoana subtila, stabila, extrem de aproape de natura. Daca optezi pentru un verde inchis acest lucru semonstreaza ca esti o persoana matura.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *