Stii ce spune anotimpul tau preferat despre personalitatea ta?

Care este anotimpul tau preferat? Primavara, vara, toamna sau iarna? Oricare ar fi antotimpul tau preferat, acesta spune foarte multe lucruri despre personalitatea ta.

anotimp

Cu siguranta ca ai si tu un anotimp preferat. Nu-i asa? Insa unii adora primavara cu arborii sai in floare, zilele insorite si temperaturile din ce in ce mai ridicate, altii vara cu zilele sala lungi si calduroase, altii toamna cu farmecul sau poetic sau iarna cu frigul sau reconfortant.

Pe scurt, fiecare persoana are anotimpul sau fetis, uneori influentat de luna in care este nascuta sau de amintirile din copilarie.

Dar preferintele tale spun foarte multe lucruri despre personalitatea ta. Sa vedem ce.

Daca adori la nebunie zilele frumoase de primavara, insorite, pline cu arbori in floare , dar si tinutele mai lejere…inseamna ca primavara este anotimpul ce te emotioneaza cel mai mult. Si daca primavara ocupa primul loc la tine in inima, inseamna ca ai o sete constanta atunci cand vine vorba despre noi experiente si ca profiti din plin de aceasta perioada pentru a face cateva schimbari dupa o iarna grea si foarte lunga.

Daca anotimpul tau preferat este vara, atunci inseama ca adori atunci cand zilele devin mai lungi, cand pielea devine aurie din cauza soarelui si cand savurezi bautura ta preferata pe terasa. Inseamna si ca vara te simti cu adevarat in largul tau. In acest caz, inseamna ca iti place sa te misti foarte mult, sa evadezi, sa vezi lumea, sa calatoresti si sa profiti din plin de lumea din exterior. Deci nu esti o persoana introvertita ci una extrovertita, joviala, optimista si agreabila.

Daca anotimpul tau preferat este toamna, in acest caz esti si tu un romantic prin excelenta, la fel ca si anotimpul plasat intre culegerea ciupercilor si a viei, cu cele mai frumoase nuante de ocru, cu frunzele moarte si apusuri de soare minunate. Un nou anotimp excelent deci pentru noi schimbari.

Daca anotimpul tau preferat este iarna, inseamna ca iubesti sa te plimbi prin frig sau sa stai la caldura, imbrobodita sau acoperita pana in varful nasului la filmul tau preferat. Inseamna ca ai o tendinta de a fi mai introvertit/a si ca esti o persoana foarte calma.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *