Stii ce spun gusturile tale muzicale despre personalitatea ta?

Oare care dintre noi nu asculta muzica facand jogging, dus sau mergand inspre locul de munca? Sau chiar plimbandu-se singur sau simtindu-se deprimat? Muzica este omniprezenta in vietile noastre de mii si mii de ani, este prezenta peste tot, ascultata de toata lumea si face obiectul unei mediatizari foarte importante. Are un loc foarte important in cultura noastra si multi dintre noi nu isi pot imagina viata fara ea.

muzica

Dar se pare ca muzica este mult mai mult decat o simpla forma de amuzament care ne influenteaza starea de dispozitie. Este si cea care poate spune foarte multe despre personalitatea noastra. Se pare deci ca se pot spune foarte multe despre o persoana, despre personalitatea sa stiind ce muzica asculta,  se pot prezice varsta si sexul sau doar cunoscandu- gusturile muzicale. Sa vedem ce spun gusturile muzicale despre tine.

Muzica pop. Iti place sa asculti Rihanna, Lady Gaga sau Beyonce? Trebuie sa stii in acest caz ca esti un extrovertit care isi poate manifesta emotiile fara probleme si care isi poate dezvalui sentimentele celor din jur foarte usor. Esti si o persoana care munceste din greu, chiar daca nu esti atat de creativa.

Muzica indian. Daca esti mai degraba genul care asculta muzica unor grupuri obscure sau al altor artisti independenti, esti o persoana introvertita care se simte cel mai adesea intimidata, epuizata sa satula de discutiile sociale. O persoana care se inchide in sine atunci cand este inconjurata de prea multa lume.

Hard rock/heavy metal. In ciuda agresivitatii muzicii esti o persoana foarte blanda. Iti place sa creezi, sa iti imaginezi si sa creezi lucruri noi si ai capacitatea sa descoperi cele mai originale solutii. Mai ai uneori si tendinta sa fii introvertit.

Rap/hip-hop. Daca iti palce acest tip de muzica se pare ca esti o persoana care are o parere foarte buna despre sine si care iubeste sa se distreze. Esti departe de stereoptioul care trateaza iubitorii de rap drept violenti si agresivi.

Jazz/blues/soul. Cei care asculta aceasta muzica sunt inteligenti si creativi si au mereu o atitudine pozitiva. Sunt cei care actioneaza in functie de aspiratii si fac fata foarte usor dificultatilor vietii.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *