Stii ce se intampla cand celebritatile abuzeaza de chirurgia plastica ?

Vedetele sunt obsedate sa arate impecabil, sa isi pastreze aspectul juvenil, sunt dispuse sa investeasca sume uriase de bani in acest sens. Pentru a atinge perfectiunea, numeroase sunt vedetele care apeleaza la chirurgia plastica. In timp ce la unele vedete nici nu se vad urmele bisturiului, unele au avut parte de rezultate dezastruoase. Exista vedete care s-au supus nu la una ci la doua-trei chiar patru interventii chirurgicale.

michael-jackson

Michael Jackson. Cea mai cunoscuta vedeta dependenta de bisturiu este fara indoiala regretatul Michael Jackson care, conform presei, ar fi suferit numai putin de 15 operatii chirurgicale. In definitiv, regele popului si-a schimbat chipul in totalitate. Printre altele, si-a albit fata, si-a ridicat pometii, si-a micsorat buzele, si-a operat pleoapele si barbia, fara sa uitam de numeroasele rinoplastii. Michael Jackson a facut tot ce i-a stat in putere sa nu semene cu tatal sau care l-a supus la nenumarate abuzuri in copilarie.

on-abuse-de-chirurgie-plastique-donne-ca-2-655x344

Fratii Bogdanoff sunt cunsocuti drept animatorii unei emisiuni de stiinta din anii ’80. De atunci, aspectul lor fizic s-a schimbat enorm. Chiar daca nu au recunoscut niciodata ca au apelat la chirurgia plastica, doar un orb nu isi da seama ca barbiile si pometii lor si-au modificat forma.

on-abuse-de-chirurgie-plastique-donne-ca-4-655x344

Aleira Avendano, originara din Venezuela. Cunoscuta in tara sa de origine pentru faptul ca a abuzat de chirurgia plastica, Aleira Avendano, in varsta de 26 de ani, este inca in cautarea corpului perfect. La 19 ani au inceput primele transformari. Nimic surprinzator deoarece fetele in varsta de 15 ani cer drept cadou un implant mamar.

on-abuse-de-chirurgie-plastique-donne-ca-5-655x344

Jordan James Parke. Daca inca nu ai auzit de Jordan James Parke, noi iti spunem ca este o vedeta in cadrul talk show-urilor americane. Cu o personalitate excentrica, acest tanar in varsta de 25 de ani isi doreste cu orice pret sa semene cu Kim Kardashian. Dupa cateva operatii chirurgicale mai mult sau mai putin ratate, Jordan s-a autoproclamat sosia lui Kim. Whattt?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *