Stii care sunt zodiile cu ghinion in dragoste?

Ai impresia ca nu ai noroc in dragoste. Esti atat de ghinionist la capitolul dragoste incat ai ajuns sa te intrebi daca nu cumva semnul astrologic in care te-ai nascut iti influenteaza in mod negativ sansele in materie de dragoste. Iti este teama ca vei sfarsi celibatar, ca nu te vei mai casatori niciodata. Afla ca semnul astrologic in care te-ai nascut iti reflecta caracterul si trasaturile de personalitate. Afla daca te numeri printre cele mai ghinioniste zodii.

les-4-signes-les-moins-chanceux-en-amour-poisson

Pesti. Pesti reprezinta cea mai ghinionista zodie. Daca si tu esti nascut in aceasta zodie, pana in prezent ai avut doar ghinioane si obstacole la capitolul iubire. Naivitatea si sensibilitatea ta s-ar putea afla la originea numeroaselor rupturi amoroase de pana acum. Te lasi mereu ghidat de emotii cee ce te face adeseori imprevizibil. Invata sa fii mai stapan pe tine, mai increzator, vei fi cu siguranta mai fericit in iubire.

les-4-signes-les-moins-chanceux-en-amour-gemeaux

Gemeni. Caracterul tau dificil, dual, dorinta ta de a controla totul si neincrederea ta permanenta te face sa devii un partener incompatibil cu majoritatea celorlaltor zodii. Invata sa iti arati sentimentele, sa fii mai tandru si mai afectuos, sa ai incredere in fortele proprii si sa accepti sfaturile din partea anturajului. Nu lasa personalitatea ta schimbatoare sa intervina la capitolul dragoste. Nu te priva de acest lucru frumos care este iubirea.

les-4-signes-les-moins-chanceux-en-amour-verseau

Varsator. Varsatorii sunt in general norocosi, mai putin in dragoste. Spiritual tau rebel are nevoie de libertate si independenta, iar acest spirit este incompatibil cu o relatie de lunga durata. Asteptarile tale sunt adesea ireale si ai mereu tendinta sa te indragosti de cele mai nepotrivite persoane. Pesimismul tau innascut ii pune pe fuga pe potentialii parteneri, fii mai poxtiv.

les-4-signes-les-moins-chanceux-en-amour-scorpion

Scorpion. Scorpionul este insetat de putere si perfectiune. Dorinta de a domina partenerul de viata, egoismul si incapatanarea ta afecteaza cel mai adesea relatia de iubire. Da dovada de sinceritate si loialitate pentru ca o relatie de iubire sa dureze in timp. Incearca sa te schimbi pentru a nu mai suferi de singuratate.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *