Stii care sunt romantice locuri din lume?

Fie pentru luna de miere, pentru un week-end in doi sau pentru Sfantul Valentin, cele mai romantice locuri din lume asteapta sa fie descoperite. Iata care sunt acestea insa.

bali

Bali

Este de ajuns sa privesti peisajele de aici ca sa iti dai seama de ce este unul din cele mai romantice locuri din lume. Veti avea sentimentul ca sunteti singuri pe lume.

Insula Pastelui

Aici veti putea contempla cel mai romantic si cel mai frumos apus de soare. Va veti afla printre cele mai impozante statui din lume si veti putea contempla imensitatea Oceanului Pacific.

shu

Ushuaia, Argentina

Veti putea merge pana in capatul lumii si veti avea senzatia ca sunteti doar voi doi si iubirea voastra pe lume. Cel mai meridional loc de pe planeta te asteapta sa ii spui partenerului tau « te quiero ».

Bangkok, Thailanda

Aici vei putea explora templele, vei putea profita de cultura locala si sa privesti inspre viitor admirand zgarie –norii. Un oras romantic, exotic care nu doarme niciodata. Un amestec minunat de cultura si de viata nocturna.

New York, USA

O plimbare prin Central Park este unul din cele mai romantice planuri de aici. Veti fi inconjurati de un cadru bucolic, plin de flori, de arbori si de peisaje minunate. Va veti putea plimba aici cu caleasca, sa va pierdeti cu vaporul pe lac sau sa traversati cele mai pitoresti poduri.

monmartre

Montmartre, Paris

Cel mai boem cartier de pe planeta te asteapta sa te plimbi pe stradutele sale, respirand o atmosfera de neuitat. Paris este prin excelenta orasul iubirii, deci este o idee minunata.

Las Vegas

Locul unde te poti casatori cel mai repede din lume. Intre doua pahare, putei juca la ruleta inainte sau dupa nunta.

Kilimanjaro nature

Kilimanjaro

Un munte din Africa poate sa fie martorul iubirii voastre eterne. Si deoarece iubirea poate sa rimeze si cu aventura, puteti trai iubirea voastra in apropiere de elefanti sau de piscuri inzapezite.

venetiA

Venetia, Italia

Puteti sa o luati pe urmele lui Casanova, sa vedei unde a trait, sa mergeti pe cele 350 de poduri ale sale, sa priviti cum se reflecta cladirile in apa sau sa va minunati in fata culorilor casei Burano.

Venetia este cel mai romantic oras din lume. Este etern si atemporal ca si iubirea, cu o frumusete suspendata intre vis si realitate. Un loc unde timpul sta pe loc si unde iti poti arata iubire eterna.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *