Stii care sunt principalele atractii din Casablanca?

Casablanca nu este doar titlul unui film. Este unul din cele mai frumoase orase din Maroc. Capitala economica a tarii, acest oras cu multiple fatete a stiut  sa isi pastreze traditiile si sa se modernizeze in acelasi timp. Care sunt principalele atractii ale orasului Casablanca?

casablanca

Morroco Mall reprezinta cea mai moderna parte a orasului. Acest centru comercial se intinde pe o suprafata de 250 000 m² si a fost inaugurat in 2011. Oferta este diversificata, centrul numarandu-se printre primele cinci centre comerciale din lume. La Morroco Mall turistii vor gasi haine, bijuterii, carti, numeroase restaurante dar si locuri excelente pentru distractie si relaxare. Cinema, patinoar, Aventure Land sau un acvariu, nimic nu lipseste din Morroco Mall.

aquarium-at-morocco-mall-casablanca

Dherb Gallef contribuie la cunostintele despre cultura marocana. Aici este paradisul produselor elctronice de tot felul insa se pot gasi si haine, mobilier sau produse alimentare.

Ain Diab este un cartier din Casablanca unde se afla faimoasa colina Anfa si casele sale de lux cu parcurile sale pline de copaci si verdeata. Insa, dincolo de aceste case, Ain Diab reprezinta un loc turistic din Casablanca datorita prezentei cornisei Ain Diab dar si vastei sale plaje situate la malul Atlanticului. Daca cauti o plaja in Casablanca, aici este locul ideal.

ain

Moscheea Hassan II este un edificiu ridicat in apropierea apei care seduce prin arhitectura sa si minaretul sau de 200m inaltime, inspirat din traditia arabo-andaluza. Culori, motive geometrice, totul din lemn de cedru, fiecare detaliu in parte este gandit pentru a face din acest monument o opera de arta.

moschee

Vechea Medina. Simbolul turismului din Casablanca, vechea Medina iti propune o plimbare relaxanta in inima stradutelor pavate si descoperirea unei piete orientale atipice. Este vorba de un loc animat care iti va oferi o imersiune totala in cotidianul marocanilor din Casablanca.

Casablanca este un oras vast, ce ofera o multime de locuri de vizitat. Vizitarea orasului Casablanca fara o oprire intr-unul din restaurantele locale reprezinta o adevarata erezie.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *