Stii care sunt podurile suspendate cele mai infricosatoare?

Daca vrei ca in vacanta sa traiesti unele senzatii forte, dar nu ai destul curaj sa incerci sporturile extreme, avem o alternativa pentru tine. Descopera care sunt cele mai infricosatoare poduri suspendate din lume.

lebak

Podul Lebak, Indonezia. Acest pod de la Lebak a fost distrus partial atunci cand raul Ciberang a iesit din matca in 2012. Copiii de aici nu au de ales si trebuie sa il traverseze pentru a ajunge la scoala.

trift-p990._sources

Podul Trift, Elvetia. Un pod inalt de 100 de metri si lung de 170 de metri. Este cel mai spectaculos pod suspendat din Alpi. Se afla in regiunea ghetarului Trift, intr-un decor impresionant.

Royal Gorge Bridge. Daca iti plac inaltimile vertiginoase, poti sa te plimbi pe jos sau cu masina pe acest pod care pare ca urca pana la cer. Privelistea este aici impresionanta.

Keshwa Chaca, Peru. Podul Keshwa Chaca se afla in regiunea Canas si se restaureaza in fiecare an dupa traditiile locului.

capilano-p990._sources

Podul suspendat de la Capilano, Canada. Este o destinatie emblematica din Vancouver care ofera celor care vin aici o priveliste minunata asupra padurilor de conifere si apelor din regiune.

Podul de pe Valea Baliem, Noua- Guinee Occidentala. Valea Baliem se afla in provincia indoneziana Papua. Este lunga de 80 de km si are un pod suspendat folosit de locuitorii de aici.

hussaini-p990._sources

Podul suspendat Hussaini, Pakistan. Este unul din cele mai periculoase poduri suspendate din lume. nu este intretinut dar este singura modalitate de a traversa raul Hanza.

Podul Kusma Gyadi, Nepal. Se pare ca este cel mai inalt pod suspendat din lume.

canada

Podul din Muntele Nimbus, Canada. Situat la o mare inaltime, pe Muntele Nimbus in Columbia Britanica, acest pod suspendat este cea mai inalta si cea mai lunga via ferrata din lume.

Podul Ghasa, Nepal. Un pod care a fost construit special pentru animale pentru a se degaja traficul intens al turmelor care urca si coboara pe drumurile locale.

Podul Sarawak, Malaiezia. Satul cultural Sarawak se intinde pe 17 hectare si are aproximativ 150 de locuitori. Numeroase poduri suspendate din bambus se regasesc in peisajul de aici.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *