Stii care sunt palatele de legenda din lume?

Esti in cautarea unui hotel pentru urmatoarea vacanta de vis din Europa? Nu mai cauta. Uita de site-urile unde  iti  poti rezerva o camera clasica de hotel. Fa o escala intr-un palat legendar, bogat in istorie unde te vei simti ca in povesti.

Nu exista o capitala care sa nu aiba palatul sau legendar. De la Londra la Budapesta, trecand prin Coasta de Azur sau Turcia, oare care sunt palatele de legenda cu care acestea se mandresc?

europa

Hotel Europa, Amsterdam. Un hotel care se afla intr-un elegant edificiu din secolul XIX,  in inima centrului istoric din Amsterdam. Este un hotel rafinat foarte apreciat de Hitchcock la vremea sa.

Hotelul Paris, Monaco. Un palat in stil tipic Belle Epoque, un loc mitic de pe Coasta de Azur. Vei gasi aici camere fastuoase si un restaurant de lux.

turcia palat

ÇırağanPalace Kempinski Istanbul, Turcia. Acest palat aflat pe malul Bosforului a fost amenajat intr-o cladire veche otomana. Un hotel luxos cu un decor de basm unde toate camerele ofera o priveliste minunata asupra parcului de aici.

danieli

Danieli Venetia, Italia. La cativa pasi de Piata St. Marc si de Palatul Dogilor, hotelul Danieli este una din cele mai elegante cladiri. Este compus din trei palate venetiene, este decorat cu lustre din sticla de Murano, tesaturi si tapiterii pretioase, dar si coloane de marmura.

Savoy, Londra. Este cel mai emblematic palat de cinci stele din lume de pe malul Tamisei. Un loc glamour care a fost gazda multor vedete precum Sinatra sau Churchill.

boscolo

Boscolo, Budapesta, Ungaria. Un palat care incarneaza bogatia culturala a vechii capitale a regatului Ungariei. Are si cea mai celebra cafenea din lume.

Photographies professionnelles C.Madamour

Ritz- Paris. Un loc mitic din Place Vendôme, care se afla printre cele mai mari palate din lume. Hotelul a servit drept decor pentru mai multe episoade celebre din secolul XX si a fost locul unde s-au filmat multe scene legendare.

Badrutt’s Palace Hotel St. Moritz, Elevetia. Un hotel din inima Alpilor, inaugurat in anul 1896, celebru in intrega lume, detinut de familia Badrutt de peste un secol. Este o cladire de un lux discret care participa la legenda creata de St. Moritz.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *