Stii care sunt orasele “must see” din Europa?

Ai vizitat deja toate orasele din Europa? Berlin, Londra, Roma sau Paris nu mai au niciun secret pentru tine? Dar stiai ca este mult mai cool sa eviti capitalele europene si sa descoperi cele mai frumoase orase care sunt inca departe de turismul de masa? Orasele pe care ti le prezentam in acest articol nu sunt atat de vizitate dar sunt la fel de frumoase.

marseiile

Marseille, capitala mediteraneana. Este unul din cele mai originale orase din Europa. Capitala mediteraneana se afla direct pe mare, este scaldata de soare si are o atractie imensa- Provence. Are un caracter puternic, o ambianta cosmopolita si o istorie bogata si ancestrala.

Leipzig, cel mai cool oras din lume. Cel putin asa considera unii. Altii il compara cu Berlinul anilor ’90. Un oras studentesc cu o cultura alternativa cu numeroase teatre si o viata nocturna intensa.

cracovia

Cracovia, vechea capitala a Poloniei. Este unul din cele mai frumoase orase din Polonia, dar si din Europa. Un oras cu o multime de legende de la dragoni pana la porumbei cu puteri magice. O multime de atractii culturla si istorice, dar si numeroase restaurante, baruri, hoteluri si baruri de calitate.

Braga, Roma portugheza. Braga este cel mai vechi oras portughez cu o multime de atractii mostenite de la romani, de la goti si de la musulmani, care au facut din el un adevarat muzeu in aer liber. Numeoase parcuri si gradini, dar si biserici maginifice si palate exotice.

lugano

Lugano, bijuteria Elvetiei italiene. Lugano este cel mai important oras “italian” din afara Italiei. A fost fondat de celti si de etrusci si a fost de-a lungul timpului sub stapanirea Frantei, a Italiei sau a Elvetiei. Lugano este celebru azi pentru cazinourile sale, bancile sale sau natura exceptionala ce il inconjoara.

Palermo, o destinatie mut see din Sicilia. Palermo are peste 2700 de ani de istorie. Are o multime de momumente spectaculoase de descoperit. La doi pasi de mare, orasul este foarte apreciat pentru plaje, cluburi si mancare.

namur-belgique

Namur, capitala Valoniei. Un oras cu un farmec linistitor care atrage o multime de turisti din lumea intreaga.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *