Stii care sunt locurile originale din lume de descoperit?

Planeta noastra are cele mai frumoase si originale locuri care merita sa fie descoperite. Imprastiate  prin cele patru colturi ale lumii, sunt cele care te vor incanta cu frumustea lor maiestuoasa. Iata care sunt locurile originaledin lume care merita sa fie contemplate.

albo

Alberobello, Italia. Casutele din acest satuc sunt facute din piatra uscata si toate acoperisurile au o forma de con. Casutele sunt numite truli.

Amfiteatrul El Jem, Ierusalim. De inspiratie romana, aceste vestigii sunt amintirea unei arene imense de 27000 de locuri.

cami

Caminito del Rey, Spania. Insemnand « Micul drum al regelui », aceasta via ferrata de 3 km si lata de doar un metru a fost renovata in anul 2015 deoarece a cauzat multe decese.

Cape Perpetua, Oregon, USA. Este una din cele mai frumoase fantani cu apa sarata care se afla de-a lungul Pacificului.

capucini

Cripta Capucinilor, Viena, Austria. Cripta contine sepulturile unei familiei de Habsburg care a domnit sub Sfantul Imperiu Roman de Natiune Germana si sub cel al Austriei.

Padurea « Indoita », Polonia. Aceasta padure contine aproximativ 400 de pini cu trunchiul foarte deformat, un fenomen natural extrem de rar.

smoky

Parcul National Great Smoky Mountains, USA. Aflat in Tennesse si in Carolina de Nord, acest parc are o multime de surprize printre care si fluturasi de « lumina » care ilumineaza drumurile mai intunecate.

Hobart, Tazmania. Hobart este capitala celui mai populat stat din Tazmania. Are un farmec unic.

hua

Huacachina, Peru. Este o oaza formidabila pierduta in mijlocul desertului peruvian. O adevarata minunatie.

Insulele Lofoten, Norvegia. Ia o gura de aer proaspat admirand intreaga magie a Insulelor Lofoten, un arhipelag norvegian fascinant.

sva

Insulele Svalbard, Norvegia. Doar 2321 de locuitori traiesc pe acest arhipelag feeric care se afla in apropiere de Polul Nord.

Jericoacoara, Brazilia. Aces oras este unul din capitalele pescuitului traditional din Brazilia. Este foarte pitoresc, insa fara electricitate.

kala

Peuple Kalash, Pakistan. Kalash formeaza un popor traditioanal din Pakistan care vorbeste limba kalashamom si care sunt inca politeisti.

Lacul Superior, Wiconsin, USA. Apostle Islands National Lakeshore este o zona protejata aflata in zona Lacului Superior, cu cele mai fabuloase si impresionante structuri.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *