Stii care sunt locurile incredibile care exista cu adevarat?

Exista atat de multe minuni in aceasta lume, incat ar fi pacat sa nu descoperi de fiecare data cand mergi in vacanta locuri suprinzatoare si incredibile. De la cele mai frumoase sate vechi, la cele mai vechi monumente, trecand prin magnifice intinderi de apa naturala, aceste locuri sunt cele care taie respiratia celor care vin aici cu splendoarea lor.

Iata cinci locuri incredibile, dar reale de descoperit.

kochia-hill-hitachinaka-city-japan1-444x600

Campurile multicolore de lalele. De la primele semne ale primaverii, aceste campuri incredibile care se afla la iesirea din Amsterdam, capitala Tarilor de Jos, se transforma intr-un veritabil covor plin de flori care ofera o paleta naturala de culori.

21466339_01

In luna aprilie, acest camp este cel mai frumos si te va face sa te gandesti la lumea magica a lui Oz.

Pamukkale, Turcia. Un incredibil sit natural care se afla in provincia Denizli, Turcia si un fenomen geologic care se prezinta sub forma unor terase in amfiteatru, presarate din loc in loc cu intinderi de apa. Terasele sale albe ne duc cu gandul la un camp de bumbac sau la o cascada inghetata. Un loc minunat de vizitat.

201203180732052701

Muntii Tianzi. Este o destinatie turistica cunoscuta la nivel mondial datorita filmului Avatar. Tianzi reprezinta o serie de munti care se afla in micul oras Zhangjiajie din China. O frumusete naturala care ofera o priveliste minunata asupra varfurilor de munti care se insiruie aici unul dupa altul.

capture1

Tunelul iubirii. O cale ferata unica in felul sau care se afla in orasul Klevan din Ucraina si care se intinde pe 3 km si care duce la o uzina de panouri de fibra. Verdeata care este formata de catre arbori formeaza un fel de coridor care confera locului un farmec minunat in fata caruia nu pot rezista cuplurile si fotografii care vin sa admire aici magia naturii.

Se spune ca daca mergi cu iubitul tau aici si daca iti pui o dorinta, aceasta ti se va indeplini. Un nou loc magic si plin de romantism de descoperit.

640px-lower_antelope_canyon_4781

Canionul Antilopei. Este o destinatie turistica iubita de toti fotografii din lume. Este cel mai vizitat si cel mai fotografiat sit si este format din doua grote separate care ofera un adevarat spectacol natural. Este o destinatie turistica compusa din doua situri – Upper Antelope Canyon, cel mai cunoscut datorita razelor de soare care patrund aici si Lower Antelope care este un sit mai sportiv. O splendoare cu stanci portocalii de descoperit neaparat.

Iata cateva destinaiti magnifice si incredibile care asteapta sa fie descoperite.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *