Stii care sunt locurile din lume cu cele mai deprimante nume?

Pe Pamant, unele locuri sunt solitare, sunt deprimante, tulburatoare, nesigure si chiar inutile! Nu din cauza naturii lor cum ai putea crede, ci din cauza numelui lor.

In jurul lumii, unele locrui sunt triste fara voia lor. Au un nume deprimant de care nu mai pot scapa. Fie ca este vorba despre orase sau cartiere, poduri, strazi, lacuri sau munti, iata cateva locuri care poarta nume foarte neasteptate dar deprimante in acelasi timp.

loop

Useless Loop din Australia Occidentala, bucla inutila. Cine se va aventura sa descopere acest oras din Australia? Dupa 121 de km pe drum vei descoperi un oras minier interzis pubilcului unde 70 de muncitori exploateaza sarea. Numele de « Useless » este dat de un explorator francez care a numit golful « Useless Harbor » deoarece nu a reusit sa ajunga aici din cauza unui banc de nisip.

World’s End din Londra. Se pare ca sfarsitul lumii nu este chiar atat de departe. Se afla la Londra, mai precis in cartierul Chelsea. Un loc care isi datoreaza numele regelui Jacques II. Acesta considera piata World’s End la care trebuia sa ajunga trecand prin Kings road drept capatul lumii.

california

Muntele Dezamagirii din California. Mount Disappointment se afla in California. In anul 1894 membrii United States Geological Survey care l-au declarat cel mai inalt varf din imprejurimi, ajungand pe el, si-au dat seama ca San Gabriel Peak care se afla la mai putin de un kilometru distanta il depaseste cu cel putin 51 de metri. L-au calificat deci pe primul dezamagitor.

Orasul solitar din New York. Lonelyville din New York este o comuna din Fire Island, solitara cu numele care are in jur de 80 de casute dar niciun magazine sau nicio cafenea. Aici masinile sunt interzise si se circula doar cu bicicletele.

suicie

Podul Sinucigasilor din Maryland. In Maryland se afla Suicide Bridge dar si Suicide Bridge Road si Suicide Bridge restaurant. Un loc foarte frumos care te va deprima insa cu numele de aici.

Stanca Doamnei care Plange. Crying Rock Lady este o bijuterie din SecondBeach, din statul Washington. Acest nume trist, Doamna care plange, ii vine de la forma sa si de la apa din jur. Seara stanca se intuneca si arata minunat in fata unui cer colorat.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *