Stii care sunt destinatiile necunoscute din Europa care merita insa o vizita?

Cu siguranta ca ai ajuns deja prin Londra, Roma sau pe cele mai frumoase plaje din Spania. Sau ca ai fost deja prin cea mai frumoasa roadtrip prin Bulgaria sau in Franta pentru cel mai romantic sejur. Destinatii foarte interesante dar care sunt pline de turisti. Pentru a profita din plin de vacanta, poti ajunge in cele mai frumoase destinatii din Europa care nu sunt insa atat de celebre.

ungaria

Ungaria. In afara bailor sale termale sau a spectaculosului sau parlament, in inima Europei, Ungaria nu este o destinatie foarte populara. Este insa destinatia perfecta pentru cei care dispun de un buget mai mic. Pe langa asta mai are cele mai superbe peisaje pitoresti, vestigii din trecutul sau sovietic si o frumusete naturala. Orasul Budapesta, regiunile de campie salbatica si intinderile magnifice de aici sunt cele care te vor seduc cu siguranta.

slo

Slovenia. Este o destinatie cu un farmec traditional si autentic. Este paradisul pentru cei care iubesc natura, atat iarna cat si vara. Slovenia este locul ideal pentru cei care sunt din cautare de aventura. Sa nu mai vorbim de spre locuitorii de aic icare sunt cei mai primitori.

georgia

Georgia. Este o tara foarte mica din regiunea Caucaz cu o frumusete culurala si naturala. Aici vei gasi situri istorice insolite si peisaje care iti vor taia respiratia. Este prima tara care a iesit de sub comunism si a devenit o oaza pentru cei care vor sa evite destinatiile mai traditionale. Savureaza un vin la tara sau plimba-te prin munti. Patrimoniul cultural al tarii este unul uimitor.

munte

Muntenegru. Muntenegru este perla Mediteranei, o tara minunata care ofera munti magnifici dar si cele mai frumoase regiuni de coasta. Parcul National Durmitor sau golful Kotor sunt destinatii must see. O tara ideala pentru orice tip de turist, fie ca prefera activitatile in interior sau exterior. In program- aventuri naturale sau explorari urbane, un patrimoniu cultural minunat si o frumusete unica. Bucataria locala este si ea foarte savuroasa, fiind un amestec de specialitati maghiare, italienesti si croate, un deliciu pur cu alte cuvinte.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *