Stii care sunt destinatiile insorite perfecte pentru sarbatorile de sfarsit de an?

Cum ar fi ca in acest an sa petreci sarbatorile de sfarsit de an la soare, la plaja printre nisip si palmieri? Care sunt cele mai bune alegeri pentru o vacanta perfecta pentru cei care vor sa stea la plaja sau pentru cei care sunt in cautare de aventura?

soare

Guadalupe sau Martinica. Daca nu vrei sa ajungi in destinatiile clasice precum Cuba sau Republica Dominicana, poti miza pe Guadalupe sau pe Republica Dominicana pentru a profita de soare la maximum. Dar daca vrei sa te joci de-a Robinson Crusoe cu copiii, trebuie sa ajungi pe Insulele Sfinte. In aceasta perioada gastronomia locala si caldura locuitorilor de aici te vor incanta cu siguranta. Poti servi serbet de cocos in forme asemanatoare globurilor de Craciun si savura faimosul colombo de pui. Toate pentru un Craciun tropical foarte reusit, cu muzica, dansuri si festivitati locale.

Madeira. In aceasta perioada, temperaturile sunt oscileaza aici in jurul nivelului de 20 de grade deci este destinatia ideala pentru cei care nu vor sa arda prea tare la soare. Insula si capitala sa, Funchal, te asteapta cu cele mai frumoase programe, cu muzica, expozitii si alte manifestatii culturale.

Bahamas. Daca vrei sa profiti de un soare stralucitor, aici trebuie sa ajungi. Pe 26 si 31 decembrie locuitorii de aici participa la parade imbracati in cele mai frumoase haine. Cei care vor sa se relaxeze trebuie sa ajunga pe plaja.

Republica Capului Verde. Cei care sunt in cautare de relaxare sau de aventura, aici trebuie sa ajunga. O frumusete salbatica si autentica pentru cei care vor sa se aventureze in practicarea unor spoturi precum surful sau escaladarile, dar si pentru cei care iubesc natura.

Cambodgia, Laos si Myanmar. La Myanmar ospitalitatea celor de aici, peisajele minunate si mai ales orasele regale care marginesc Mandalay te vor seduce cu siguranta. In Cambodgia si Laos sarbatorile sunt in plina desfasurare, cu strazi decorate, parade si o  multime de manifestatii artistice.

Insulele Galapagos. O experienta de neuitat cu cele mai frumoase peisaje, cu vulcani, cu porturi de pelicani si cele mai frumoase excursii pline de descoperiri minunate.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *