Stii care sunt destinatiile in tendinte pentru 2016?

In fiecare an destinatiile in tendinte sunt din ce in ce mai atractive pentru turistii care vor sa plece in descoperirea lor. Iata care vor fi destinatiile in tendinte pentru 2016.

Japon

Japonia. Tara Soarelui Rasare a fascinat si va fascina mereu. Numarul turistilor care vin aici s-a dublat in ultimii zece ani. Fie ca vorbim despre incomensorabilul Tokyo, de sanctuarul de pe Insula Itsukushima sau de Parcul National Shikotsu- Toya si impresionantii sai vulcani, aceasta tara este plina de contraste.

Uruguay. Tara Uruguay nu este mare in comparatie cu tarile sale vecine, dar este la fel de interesanta. Are un farmec autentic care seduce imediat orice vizitator. Este de ajuns daca mergi de-a lungul litoralului de la Carmelo la Chuy, apoi sa ajungi pe pamanturile cu drumuri pline de praf pentru a-ti da seama de frumusetea naturii si de diversitatea sa.

Palaos (1)

Republica Palau. Un loc foarte cautat de catre cei care iubesc domeniul ecologiei. Se spune de altfel ca acest loc este un veritabil paradis in ceea ce priveste ecologia. Lacurile sale cu meduze, laguna sa din sudul insulelor Chelbacheb, numeroasele sale insule si activitatile nautice de aici fac din Republica Palau o destinatie foarte trendy pentru 2016.

Australia. O tara cunoscuta mai ales pentru spatiile sale mari si vaste, pentru cangurii sai si plajele cu nisip alb, pentru Sidney si portul sau, dar si pentru Gradina Botanica din Perth.

Republique-tcheque

Republica Ceha. Aici vei gasi o enorma bogatie culturala si patrimoniala, mai ales in capitala. Dar celelate regiuni ale tarii sunt la fel de interesante. Astfel ca orasul Brno din Moravia de sud, al doilea oras ca marime din tara are multe de oferit. Colina sa Spilberk si castelul sau fortificat din secolul 13, centrul sau istoric, catedrala sa…Numerosi turisti vin aici pentru somptuoasele si celebrele castele din Boemia precum Karlstjen sau Cesky Krumlov.

Botswana. Este o tara din Africa Australa care are una din cele mai frumoase faune din lume si care este apreciata pentru safari. Regiunea Deltei Okavango este una din atractiile majore de aici. Pentru un turism durabil si o natura plina de maretie, Botswana are o multime de oferit.  

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *