Stii care sunt destinatiile in care poti profita de vara indiana?

Vara indiana corespunde unei  perioade cuprinse intre octombrie si noiembrie, o vara tarzie, in emisfera de nord si intre sfarsitul lunii aprilie si inceputul lunii mai in alta parte a globului. Iata cateva destinatii unde poti profita de ea din plin si de culorile exceptionale care se metamorfozeaza.

bavaria

Bavaria. In timpul verii indiene, padureile din Bavaria primesc cele mai fabuloase nuante de portocaliu. La Bad Säckingen frunzele sunt reflectate intr-un mod magnific in lac.

Canada. Canada este destinatia ideala pentru a profita din plin de vara indiana si de culorile sale exceptionale. Trebuie sa mergi in Quebec pentru a admira schimbarile de nuante din padurile de artari.

chile

Chile. Aici temperaturile ajung pana la 23 de grade in timpul verii indiene. O ocazie ideala pentru a descoperi numeroasele parcuri nationale din tara si ghetarii din Patagonia.

Colorado. In Statele Unite te vei putea bucura din plin de vara indiana. Arborii din Rocky Mountain se acopera cu nuante de auriu si portocaliu si ofera peisaje care iti vor taia respiratia.

scotia

Scotia. Trebuie sa ajungi in Parcul National Caimgorms pentru a descoperi cea mai variata fauna si flora din tara. Lacuri, munti, campii, paduri… trebuie sa ajungi si pe coastele de aici.

Franta. Si Franta are o multime de lucruri de oferit pentru a profita de vara indiana in Golful Morbihan. Cu siguranta ca este mai greu sa faci baie aici dar te poti bucura de plajele insorite.

grie

Groenlanda. Daca vrei sa ajungin intr-o destinatie atipica, Groenlanda este cea mai buna destinatie. Vei putea beneficia de o incredibila luminozitate pe ghetari si banchize.

Insulele Canare. Lasate deoparte din luna septembrie, Insulele Canare ofera peisaje vulcanice, plaje sublime si parcuri naturale de exeptie pentru turistii veniti sa profite de vara indiana.

algarve

Algarve. Climatul este ideal aici in perioada verii indiene. Este un adevarat paradis pentru cei care iubesc golful si surful.

China. Langa Sichuan, poti profita din plin de vara indiana. Este cea mai originala destinatie, o regiune cu munti care adaposeste numeroase paduri salbatice si lacuri.

Vara indiana este cea care poate oferi cele mai memorabile expriente. Nu mai sta pe ganduri si profita de ea!

 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *