Stii care sunt destinatiile ideale pentru luna iulie?

Faci parte din norocosii care beneficiaza de o vacanta in luna iulie? Vei putea profita de un climat agreabil dar si de numeroase festivaluri si multe alte evenimente organizate in lumea intreaga in aceasta luna.

avignon

Pentru fanii de teatru: Avignon, Franta

Cea mai importanta manifestatie de teatru si de spectacol din Franta, festivalul de la Avignon este un eveniment de neratat in agenda amatorilor de arta scenica. Sarbatorind editia cu numarul 70 anul acesta, festivalul se organizeaza intre 6-24 iulie 2016 in superbul oras al papilor. Ocazia ideala de a descoperi creatii exceptionale intr-un cadru magnific si de a vizita celebrul Palat al papilor, Muzeul Calvet si bineinteles Podul Saint-Benezet.

rosk

Pentru melomani : Roskilde, Danemarca

Facand parte din cele mai mari festivaluri de rock si pop din Europa, festivalul Roskilde anima scena daneza inca din anul 1971. In acest an, festivalul are loc intre 25 iunie – 2  iulie. Turistii au posibilitatea de a asista la o serie de concerte unice ale unor artisti internationali precum Red Hot Chili Peppers, Neil Young sau LPD Soundsystem.

pamplona

Pentru amatorii de sarbatori si traditii populare: Pamplona, Spania

Cea mai celebra sarbatoare spaniola va asteapta in fermecatorul oras Pamplona, intre 6-14 iulie, in inima regiunii Navarra. In program: tauri, alb si rosu, muzica si mult alcool. Anul acesta sunt asteptate peste trei milioane de persoane. Pregateste-ti esarfa rosie.

suedia

Pentru pasionatii de arta: Stockholm, Suedia

Muzeul Artipelag din Stockholm gazduieste, intre 15 aprilie – 16 septembrie 2016 expozitia Mostenirea lui Andy Warhol la Artipelag. Ocazia de a decoperi artistul american in cadrul unei cladiri de exceptie situata in partea de est a orasului, pe una din insulele arhipelagului capitalei suedeze. O vizita ideala pentru amatorii de arta si de natura.

croatia

Pentru amatorii de plaja si mare: Croatia

Croatia ramane si in 2016 una din cele mai frumoase destinatii de vara. O destinatie ce iti permite sa te relaxezi, sa profiti de plaja si mare. Croatia le ofera turistilor o multime de activitati interesante printre care o multime de sporturi nautice.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *