Stii care sunt destinatiile ideale pentru celibatari?

Nu toata lumea are ocazia sa mearga in vacanta impreuna cu partenerul. Dar asta nu inseamna ca nu ar trebui sa calatoresti deloc. Iata o selectie cu cele mai bune destinatii pentru celibatari.

islanda

Reykjavik, Islanda. Daca ai nevoie de o gura de aer proaspat, Islanda este destinatia ideala pentru tot felul de activitati in aer liber. Din capitala sa Reykjavik, poti face o multime de excursii pentru a o explora si pentru a-i descoperi comorile. Islanda este o destinatie extrem de primitoare pentru toti cei care calatoresc singuri.

Paris, Franta. Cu multitudinea  sa de cafenele si de bistrouri, Paris este destinatia ideala pentru a te delecta cu savorile sale multiple. Cei care vin aici singuri trebuie neaparat sa ajunga la Café de Flore sau la Deux Magots, doua locuri pentru intalniri foarte apreciate.

bai

Bali, Indonezia. In Bali, o multime de lucruri ii atrag pe turisti- yoga, spiritualitatea sa, starea de bine, relaxarea, plajele si pietele mici. Viata este destul de  ieftina si lumea de aici este foarte primitoare.

Bangkok, Thailanda. Intre celibatari si Bangkok exista o lunga poveste de iubire. Lumea vine foarte des aici, deci ai sanse sa gasesti mai multi turisti decat localnici. Si nu numai Bangkok atrage turistii. Peste tot in Thailanda vei descoperi temple autentice, artizanat si piete plutitoare.

sevilia

Sevilia, Spania. Capitala Andaluziei din partea de sud a Spaniei propune un amestec minunat de culturi dar si o cultura spaniola fabuloasa. Sevilia se poate vizita usor pe jos pentru a putea te minuna in fata ceramicii colorate, a stradutelor sale pavate si a pietelor. Este un oras cu un farmec inepuizabil.

Dubrovnik, Croatia. Este « Perla Adriaticii », cu o infrastructura perfecta si care se poate descoperi foarte usor chiar daca esti singur. De aici poti profita si de excursii inpsre Bosnia –Hertegovina sau Muntenegru.

dublin

Dublin, Irlanda. Amabilitatea irlandezilor este de renume mondial. Este de ajuns sa ajungi intr-un pub tipic irlandez pentru a lega noi prietenii. Dar poti sa faci si excursii pentru a descoperi viata unor scriitori celebri.

Queenstown, Noua Zeelanda. Este  o destinatie in care poti profita de aventura. Este un adevarat paradis pentru cei care iubesc adrenalina.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *