Stii care sunt destinatiile din Europa must see?

In 2016 nu trebuie sa calatoresti prea departe pentru a descoperi cele mai frumoase destinatii turistice. Este de ajuns daca alegi cateva tari, regiuni sau orase minunate din Europa. Nu vei regreta alegerea facuta.

polonia

Polonia. Polonia este un oras foarte in voga la momentul actual. Nu e de mirare deoarece Wroclaw se pregateste sa devina capitala europeana a culturii in timp ce Cracovia asteapta vizita Papei.

Letonia. O adevarata bijuterie care s-a eliberat de comunism si care isi va celebra 25 de ani de independenta. O tara care a stiut insa cum sa isi pastreze vechile traditii, sa isi restuareze ruinele castelelor si conacurilor ascunse in paduri de pin si cum sa isi transforme bucataria.

Dublin_20151229124845

Dublin. Plimbandu-te pe malurile raului Liffey, nu iti va veni sa crezi ca Irlanda isi revine dintr-o criza economica severa. Dublin este un oras cosmopolit minunat care te va seduce cu siguranta.

Manchester. Orasul Manchester, vechiul leagan al revolutiei industriale este cel mai dinamic in ceea ce priveste cultura britanica. Guvernul a investit 78 de milioane pentru a construi The Factory, un centru al artelor pentru a sarbatori Festivalul International de aici. Dar orasul mai are o multime de alte atuuri: galeria Whitworth, biblioteca centrala si multe altele.

Rome_20151229124958

Roma. Orasul etern nu s-a demodat si nu se va demoda niciodata iar motivele pentru a-l vizita in 2016 nu lipsesc: Colosseumul a fost restaurant, Fantana di Trevi a fost curatata si restaurata si doua filme de succes au fost filmate aici: Ben Hur si James Bond.

Islanda de Vest. Un loc unic in lume cu ghetari care se intalnesc cu norii, cu campuri de lava si munti abrupti, cu cascade splendide la doar doua ore de Reykjavik.

Bavaria_20151229125257

Bavaria. Bavaria inseamna inainte de toate peisaje de basm cu castele minunate, paduri magice si satucuri medievale si o multime de atractii turistice minunate intre Alpi si Franconia. Capitala regiunii, Munchen te va seduce cu gradinile sale magnifice, cu muzeele sale superbe, cu palatele sale si cu Oktoberfest, bineinteles.

Auvergne. Aici trebuie sa ajungi pentru a admira minunate peisaje vulcanice care te fac sa crezi ca esti in Islanda nu in Franta. O natura salbatica minunata care te va incanta.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *