Stii care sunt cele mai in voga destinatii pentru anul 2017?

La fel ca in fiecare an, unele destinatii turistice au mai multi asi in maneca si au ceva in plus atunci cand vine vorba despre atragerea turistilor. Care sunt cele mai in voga destinatii pentru anul 2017 pentru cele mai frumoase vacante?

2017

Canada. Se pare ca aceasta tara minunata va fi cea mai in voga destinatie pentru anul 2017. Ai de ales intre o multime de activitati minunate, te poti bucura de cadrul unei naturi maiestuoase, poti asista la manifesatiile cu ocazia sarbatoririi a 150 de ani de la Confederatie, totul la un buget acceptabil.

Japonia. Tara Soarelui Rasare a fascinat si va fascina mereu cu siguranta. Fie ca alegi sa vizitezi maiestusoul Tokyo, sanctuarul insulei Itsukushima sau parcul national Shikotsu –Toya cu vulcanii sai impresionanti, cu siguranta ca nu vei fi dezamagit de aceasta tara plina de minunatii si de contraste.

Republica Ceha. O tara cu o enorma bogatie culturala si patrimoniala si cu o capitala fabuloasa. Dar asta nu este totul. Orasul Borno are si el o multime de lucruri de oferit. Colina sa Spilberk si castelul sau fortificat din secolul 13, centrul sau istoric si catedrala sa au si ele o multime de atractii de oferit.

Dominica. Insula Dominica din Caraibe seduce din ce in ce mai multi turisti. Are o latura autentica si salbatica, o padure tropicala, numeroase locuri minunate pentru scufundare, rauri, cascade…. Natura este aici la ea acasa, cu alte cuvinte.

Columbia. Este o alta tare care incepe sa fie din ce in ce mai apreciata. Si nu e de mirare. Parcul arheologic San Augustin, orasul alb Popoyan cu biserica sa, farmecul sau colonial, muzeul aurului din Bogota sau cei 700 de km de coasta, superbul arhipelag San Andres… iata o multime de atuuri pe care aceasta tara le are in maneca.

Republica Palaos. Republica Palaos din Oceania este un loc foarte cautat de catre toti cei care sunt atrasi de ecologie. Este un veritabil paradis. Lacul sau cu meduze, laguna sa din sudul insulelor Chelbacheb, numeroasele sale insule si activitatile nautice o fac sa fie o destinatie ideala pentru toti turistii indiferent de gusturi.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *