Stii care sunt cele mai trendy destinatii pentru aceasta iarna?

Zilele devin mai scurte, frigul isi face incet-incet aparitia… dar pentru ca moralul tau sa nu cada o data cu temperaturile de afara, ce ar fi sa incepi sa te gandesti de pe acum la vacanta de iarna?

Peisaje inzapezite, deserturi, plaje cu nisip cald, exista destinatii pentru toate gusturile.

islanda

Islanda. La prima vedere, Islanda nu pare foarte atragatoare iarna. Temperaturile sunt aici glaciale, zilele foarte scurte si ninge destul de mult. Dar albul imaculat al peisajelor de aici te va fermeca cu siguranta. Te poti relaxa in cele mai calduroase bai termale si mai ales poti observa aurolele boreale. Islanda inseamna si peisaje lunare, delte nisipoase, faleze de gheata…

Lituania. Poate fi o idee foarte buna pentru vacantele de iarna. Capitala sa Vilnius, este plina de idei pentru activitati culturale chiar si iarna.

bulgaria

Bulgaria. Aflata la intersectia dintre Europa si Asia, Bulgaria este o alta destinatie in tendinte. Aflata in Peinsula Blacanica Bulgaria este o tara care te asteapta cu arhitectura sa unica, cu multiple influente si cu peisaje care iti vor taia respiratia.

Costa Rica. Intre Marea Caraibilor si Oceanul Pacific, Costa Rica te asteapta cu parcurile sale nationale maiestuoase si cu plajele sale cu cocotieri.

vap

O pauza la soare in mijlocul iernii. Daca preferi ca iarna sa fugi de temperaturile glaciale si sa lasi hainele calduroase deoparte, cel mai bine ar fi sa ajungi la Cape Town, o destinatie destul de necunoscuta, dar care ofera cel mai agreabil climat. Este un arhipelag din largul Africii, cu cele mai colorate orase, cu vulcani si plaje.

In Africa, Namibia cu peisajele sale minunate cu dune de nisip in nuante aprinse, Tanzania cu spatiile sale care se intind parca la infinit sau Senegal sunt destinatiile ideale pentru a profita de soare chiar si iarna. Mai poti vizita si Thailanda sau Sri Lanka din Asia, dar si Brazilia, Argentina, chiar si Chile din America de Sud.

desert

Iarna este anotimpul ideal si pentru a descoperi desertul american. Poti pleca in cucerirea vestului american si vei descoperi astfel cea mai mare varietate de peisaje.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *