Stii care sunt cele mai trendy destinatii pentru aceasta iarna?

Iarna este anotimpul celor mai frumoase vacante, perioada ideala pentru a te relaxa sau a profita de cele mai frumoase peisaje inzapezite din jurul lumii. Sau poate ca preferi sa petreci o iarna la soare. Iata in acest caz unde trebuie sa ajungi in aceasta iarna.

vest

Vestul Canadian. Aici te poti bucura de o multime de locuri de explorat si o multime de posibilitati de aventura. Banff, Whistler, Jasper, Muntii Stancosi sau lacurile in culori hipnotizante din jur te vor seduce cu siguranta.

Costa Rica. Este cel mai bun moment pentru a descoperi aceasta tara din America Centrala. Este un paradis al naturii cu peisaje superbe care te asteapta cu vulcani, paduri tropicale, plaje si o fauna diversificata.

cuba-p990.1280x814

Cuba. Havana sau Varadero te asteapta cu cele mai bune conditii de iarna. Aici te poti bucura de cea mai buna muzica, de cele mai frumoase plaje, de padurile sale, de un popor primitor si de o arhitectura complexa.

Thailanda. Thailanda este o destinatie absolut impresionanta. Bangkok te va seduce cu un vartej vizual si sonor minunat iar mai multe insule te vor seduce cu plajele si fundurile lor marine.

boston-p990.1280x814

Boston, Massachutes, Statele Unite. Un leagan istoric, un oras foarte placut cu un Downtown foarte primitor dar si cu cele mai frumoase vestigii coloniale. Cand este sub zapada acest oras are un aspect mai mult decat magic.

Gaspesia, Quebec. Daca vrei sa evadezi nu foarte departe, Gaspesia te asteapta cu un peisaj care iti va taia respiratia. Un decor minunat de mare si munte si o caldura autentica ideala.

patag-p990.1280x814

Argentina. Fiind aflata in emisfera de sud, Patagonia are un climat foarte agreabil in timpul iernii. Drumetiile sunt foarte placute aici incepand cu luna noiembrie mai ales in partea de est.

Hong Kong, China. In timp ce unele orase din China devin foarte friguroase iarna, Hong Kong, aflat mai la sud, are temperaturi mai clemente. Un oras foarte atragator cu influente occidentale si orientale.

arizona-p990.1280x814

Arizona, Statele Unite. Aici vei putea descoperi o multime de parcuri nationale, fara sa trebuiasca sa faci fata caldurii. Grand Canyon, Vermilion Cliffs national monument, Saguaro National Park sau Monument Valley sunt must see.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *