Stii care sunt cele mai spectaculoase piste de aeroport din lume?

Vrei sa descoperi cele mai spectaculoase piste de aeroport din lume? O pista aflata in inima muntilor, una aflata pe o plaja sau una aflata in mijlocul ghetarilor? Citeste in acest caz acest articol.

juliana

Aeroportul International Princess Juliana, St.Martin. Imagineaza-ti ca te afli pe o plaja tropicala bronzandu-te, cand dintr-o data trece la doar cativa metri deasupra ta un avion. Bine ai venit in St. Martin. Aeroportul de aici se afla atat de aproape de plaja incat avioanele trebuie sa survoleze plaja.

Aeroportul Barra, Scotia. Aflata in largul Scotiei, insulita Barra are un aerodrom unde avioanele aterizeaza si decoleaza de pe  o plaja de nisip. Un aeroport care depinde insa si de maree.

gibraltar-airport-sign

Aeroportul International Gibraltar, Regatul Unit. Micuta Peninsula Gibraltar din Regatul Unit este singura din lume unde pista aeroportului este traversata de bulevardul principal din oras. O experienta foarte interesanta.

Aeroportul Narsarsuaq, Groenlanda. Un aeroport foarte izolat care ofera cele mai spectaculoase privelisti. Vei survola aici fiorduri si ghetari magnifici si vei trai cele mai intense momente cu turbulente si vanturi puternice.

nepal-airport

Aeroportul Tenzing – Hillary, Nepal. Aeroportul din Nepal este cu siguranta cel mai periculos din lume. Aflat in inima muntilor, pista de aterizare este inclinata pe orizontala la 12 grade. Iar pilotii trebuie sa franeze cat mai repede de indata ce ajung pe pista deoarece are doar 500 de metri. Dar este si cel mai frumos din lume, inconjurat cu varfuri inzapezite si cu peisaje care iti vor taia rasuflarea cu siguranta.

Aerodromul Wilkins, Antarctica. Aici se afla singura pista de aterizare pe gheata. Daca ai sansa sa ajungi in acest paradis inzapezit, din avion, de pe hublou vei putea admira cele mai magice peisaje. Poate ca vei putea zari si unele foci la momentul aterizarii.

male-airport

Aeroportul Intenational Male, Maldive. Daca iubesti plajele paradisiace, aici trebuie sa ajungi. Inca din avion vei putea observa magnifica mare in nuante de albastru turcoaz care inconjoara aeroportul.

Aeroportul Internationl Queenstown, Noua Zeelanda. Un aeroport foarte spectaculos datorita muntilor maiestuosi din jur si a lacului Wakatipu.

 

Unde vrei sa ajungi in urmatoarea vacanta?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *