Stii care sunt cele mai romantice insule din lume?

Insulele pot sa fie o destinatie extrem de romantica departe de tot si de toate, salbatice, pustii, fascinante… dar unele dintre ele sunt mult mai romantice decat altele… daca esti in cautare de idei pentru urmatorul sejur in doi, daca vrei sa vizitezi o destinatie senzuala si propice iubirii, iata cateva idei care sa te inspire.

Pink-Sands-Harbour-Island-1

Kuai, Hawaii. O destinatie cu plaje in forma de croissant, cu o frumusete care iti va taia respiratia si cu un spirit « aloha ». Este dificil de egalat atunci cand vine vorba despre romantism. Are toate ingredientele pentru o vacanta in cuplu reusita.

Santa Lucia, Caraibe. Santa Lucia este iubita de catre indragostiti datorita diversitatii sale, pentru peisajele diferite si magnifice, pentru relieful vulcanic langa plaje exceptionale si pentru cadcadele sale in paduri de verde smarald.

Insula Giglio, Italia. Are cu siguranta cele mai frumoase plaje si o apa extrem de limpede. Are si un satuc medieval pe un deal, perfect pentru o escapada romantica.

Jost Van Dyke, Insulele Virgine britanice. O insulita din marea Caraibilor care si-a primit numele de la piratul care a ales-o drept baza. Este izolata si linistita, ideala pentru relaxare.

Harbour Island, Bahamas. O pata de culoare pentru a scapa de rutina din cuplu. Este o insula in forma de semi-luna cu o faimoasa plaja cu nisip roz, inconjurata de ape turcoaz.

Madeira, Portugalia. Culori intense, o natura simpla, o vegetatie luxurianta si o frumusete in stare pura. Este ideala pentru cuplurile care iubesc natura si care vor sa se bucure de o destinatie romantica. Un paradis de unde vei putea admira oceanul.

Boracay, Filipine. Unul din cele mai frumoase refugii din lume. Este prototipul unei insule tropicale cu plaje de nisip alb si palmieri agitati de vant.

Fernando de Noronha, Brazilia. Este un port de pace cu o frumusete de neegalat. De-a lungul plajelor sale idilice te vei putea bucura de cele mai romantice plimbari, vei putea face scufundari pentru a explora fauna marina si vei putea manca un peste afrodisiac.

Vieques, Puerto Rico. O baie relaxanta, plimbare cu calul pe plajele cu nisip alb, un pahar de vin admirand apusul de soare… ce ai putea cere mai mult?

Milos, Grecia. Ce poate fi mai romantic decat cele mai frumoase plaje izolate unde vei putea admira apusul de soare sau  adormi sub stele? Milos are un peisaj lunar dar si o natura intacta. O destinatie ideala pentru escapade in doi.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *