Stii care sunt cele mai originale restaurante din lume?

Restaurantul de la colt de strada ti se pare a fi deja un lucru prea banal in vacanta? Vrei ca atunci cand iei masa sa te afli intr-un restaurant cat mai exotic si insolit? Iata unde in lume poti trai niste experiente unice in restaurante exceptionale.

 labassin-p990._sources

Labassin Waterfall Restaurant, Filipine. Un restaurant care permite turistilor sa savureze feluri de mancare specific filipineze cu picioarele in apa si cu zgomotul cascadei pe post de fundal.

grottapala-p990._sources

Grotta Palazzesse, Italia. In Italia se afla un restaurant pe marginea unei faleze unde te vei putea delecta cu cele mai luxoase preparate.

Alice in Wonderland, Tokyo, Japonia. Aici poti lua masa in universul creat de Lewis Carroll. Cei care vin aici vor fi serviti de ospatarite imbracata ca si Alice, decorul este compus din palarii si carti de joc si exista chiar si un labirint vegetal.

Ithaa Rangali, Maldive. Acest restaurant se afla inr-un dom de sticla. De altfel, este singurul restaurant submarin din lume unde este posibil sa savurezi feluri de mancare excelente observand in acelasi timp o fauna acvatica foarte colorata.

dinner-in-the-sky-brussels-p990._sources (1)

Dinner in the Sky, Belgia. Ce zici de o cina luata la 50 de metri deasupra orasului Bruxelles? O experienta mai mult decat inedita.

Chacaltaya Resort, Bolivia. Este cel mai inalt restaurant din lume aflat la 5395 metri altitudine. Bine ar fi sa nu ai  rau de inaltime.

alcatraz-p990._sources

Alcatraz, Japonia. In acest restaurant clientii iau masa in celule si beau cocktailuri din seringi iar  ospatarii poarta uniforme de paznici.

Treepod Dining, Thailanda. Clientii iau masa aici cocotati la inaltime in capsule confortabile din bambus iar ospatarii se plimba cu tiroliana printre « mese ».

muru-p990._sources

Muru, Finlanda. Un restaurant aflat la 80 de metri in pamant, intr-o mina de calcar, unde ambianta romantica se imbina de minune cu cele mai bune feluri de mancare.

Eternitya, Ucraina. Un restaurant aflat intr-un sicriu urias, lung de 65 de metri. In mijlocul unui decor creat cu ce altceva decat coroane mortuare, se pot degusta feluri de mancare cu nume originale precum “Ne vom reintalni in paradis”.

modern_toilet-chau-le-p990._sources

Modern Toilets, Taiwan. Un restaurant de tip fast food unde se face elogiul toaletelor. Scaunele sunt inlocuite cu WC-uri, desertul arata ca niste excremente si bautura se serveste intr-un pisoar in miniatura.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *