Stii care sunt cele mai nebune cladiri ale anului 2015?

Atunci cand vrei sa descoperi un oras trebuie sa te interesezi cu privire la monumentele sale istorice dar mai ales si la cladirile sale contemporane. Iata care sunt cladirile cu cea mai nebuna arhitectura din 2015.

Markthal Rotterdam, MVRDV architecten

Market Hall, Rotterdam. Atunci cand ajungi la Rotterdam, nu ai cm sa treci pe langaMarket Hall, care atrage privirile atat ziua cat si noaptea. Vei putea hoinari pe aleile pietei care se afla sub o arcada imensa, o cladire estetica dar si functionala.

Balint House, in apropiere de Valencia. Este o casa atipica in interiorul unui teren de golf cu forme eliptice si care nu este atat de voluminoasa pe cat pare.

aar

Icebergul din Aarhus. Icebergul care se afla in noul cartier Aarhus din Danemarca are o forma mai originala pentru a oferi cat mai multor persoane o priveliste asupra golfului. Cu 208 de apartamente in total nu a fost un lucru prea usor.

Farming Kindergarten din Dong Nai. Gradinita de aici a fost construita in apropierea unei fabrici de pantofi din Dong Nai, Vietnam. Aici vin copiii muncitorilor care cresc in oras fiind mai aproape de natura. Un efort pentru a ameliora viata comunitatii locale dar si una din cele mai incredibile cladiri din 2015.

turin

Number 6 din Turin. Renovarea Palatului Valperga Galleana din Turin sau proiectul Number 6 este un pariu castigat  cu 36 de apartamente care oscileaza intre tradiite si modernitate cu o eleganta italiana minunata.

Philharmonic Hall din Szczecin. O cladire de un alb translucid care se remarca printre cladirile de aici de departe. Chiar daca are aluri futuriste, arhitectii s-au inspirat din trecutul Poloniei. Cea mai frumoasa tranzitie…

terminal

Terminalul 2 din Aeroportul International Mumbai. Acest terminal este luminos, grandios, debordeaza de energie, este convivial, traditional si modern. Cu siguranta ca te vei opri sa admiri cateva momente aceasta arhitectura unica.

Singapore Sports Hub. Este un gigantic complex sportiv din cartierul Kallang. Pentru a-l descoperi ai de unde alege- sa iti duci copiii la parcul acvatic, sa vizitezi muzeul sportului, sa fii spectator la un eveniment sportiv sau la un concert.

stree

Street Dome din Haderslev. Street Dome este o veritabila curte de recreatie din Danemerca. Are un skatepark de 4500 de metri patrati si un perete minunat pentru escaladari.

Leadenhall Building din Londra. Un nou zgarie-nori care are o forma singulara zici ca este o razatoare de branza.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *