Stii care sunt cele mai neasteptate orase ideale pentru petrecareti?

Te-ai saturat ca mereu si mereu sa o tii intr-o petrecere doar la Londra sau Barcelona? Cand te gandesti la distractie iti vin in minte doar Las Vegas, Dublin, Amsterdam sau Ibiza? Ei bine, nu e chiar asa. Iata cateva orase pline de surpirze care asteapta sa le descoperi.

la paz

La Paz, Bolivia. Aici vei putea petrece la peste 3000 de metri altitudine, un lucru mai mult decat insolit. Capitala boliviana este un loc exceptional, cu o viata nocturna animata si cu o situare geografica mai mult decat inedita. Foarte multi turisti adora sa se distreze in barurile sale sic, foarte numeroase sau in cluburi.

Auckland, Noua Zeelanda. Un oras dintr-o tara magnifica de la capatul lumii cu o viata nocturna exceptionala. Numeroase baruri, cafenele, restaurante si puburi sunt deschise 24 de ore din 24. Deci o destinatie perfecta pentru a petrece zi si noapte. In plus, aici se mai organizeaza numeroase festivaluri si concerte.

baku

Baku, Azerbaidjan. Este o destinatie turistica neasteptata dar la fel de festiva. Are o clientela din ce in ce mai buna si mai numeroasa de cand aici se exploateaza petrolul. Aici vin turisti din cele patru colturi ale lumii sa se distreze non stop. Banii au transformat orasul Baku intr-un oras al tuturor exceselor dar asta nu inseamna ca a renuntat la traditiile si la cultura sa.

Dubai, Emiratele Arabe Unite. Capitala mondiala a consumerismului, Dubai este destinatia turistica ideala pentru cei care vor sa se distreze, o destinatie care frapeaza mereu cu cele mai frumoase cladiri, mereu mai mari si mai inalte. Un oras cosmopolit unde te vei distra ca nicaieri altundeva. Poate vei ajunge sa te distrezi pe un yacht cu o celebritate, cu un om de afaceri prosper si sa admiri peste tot stralucirea si bling-blingul… daca visezi la toate astea, aici trebuie sa ajungi.

belgrad

Belgrad, Suedia. Un oras mereu in miscare, dinamic si exuberant care seduce mereu turistii cu diversitatea sa. Vei gasi aici o multime de locatii pentru toate gusturile- terase, cafenele, o discoteca pe Dunare, in capitala cu 1000 de fete care nu are cum sa dezamageasca pe nimeni.

In ce oras vei merge in urmatoarea vacanta sa te distrezi?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *