Stii care sunt cele mai misterioase insule de descoperit?

Sunt indepartate,sunt mistice, magice, fascinante, dar si de o frumusete supranaturala uneori. Iata o selectie de cele mai misterioase insule care trebuie macar o data in viata sa fie descoperite pentru un sejur de vis.

tanna

Insula Tanna, Vanuatu. Insula Tanna din Vanuatu este supranumita si insula misterioasa, fiind dominata de Muntele Yasur, un vulcan, in continua activitate. Cei de aici cred cu tarie ca spiritul mortilor ramane viu in munte si mai multe ritualuri si obiceiuri celebreaza maiestuosul munte.

Insula Pastelui. Insula Pastelui sau « Rapa Nui » este cea mai izolata insula din lume. Este un capat de lume minuscul batut de vant care are cele mai vechi vestigii ale primelor civilizatii din lume. Aici se afla si cel mai mare mister din lume care inca nu s-a deslusit. Vei descoperi peisaje dramatice care iti vor taia respiratia si un veritabil muzeu in aer liber.

gala

Insulele Galapagos. Acest arhipelag de insule vulcanice din largul Ecuatorului este de o frumusete incomparabila cu o fauna si o flora unica. Te vei simti aici ca si un mare explorator si te vei pitea odihni la soare in compania iguanelor, a leilor de mare sau a testoaselor care au peste o suta de ani.

Insula Moorea, Polinezia Franceza. Este o insula in forma de inima inconjurata de o laguna magnifica si de o coroana de corali, fiind unul din cele mai frumoase locuri de pe planeta. Un loc plin de mistere cu peisaje maiestuoase, sate autentice si legende.

isla

Isla del Sol, Lacul Titicaca, Bolivia. Insula Soarelui este un loc plin de spiritualitate. Legendele spun ca este leaganul civizilatiei incase. Vei putea face aici un pelerinaj prin cele mai frumoase peisaje, satucuri si  ruine incase cu un fundal minunat- muntii inzapeziti ai cordilierilor.

Insula Bohol, Filipine. Insula Bohol prezinta o rarirate geologica- “chocolate hills” sau colinele de ciocolata, formate de un proces natural umitor. Localnicii au o fascinatie particulara pentru acest fenomen misterios si mai multe legende fantasice inconjoara aceasta manifestare artistica a mamei natura.

bali

Insula Bali, Indonezia. Insula Zeilor din Bali nu mai are nevoie de prezentare. Este un savant amestec de cultura, credinte si de ritualuri fascinante. Povestile mitice cu spirite, demoni sau zei fac parte din viata dezi cu zi de aici. Descopera peisajele magnifice si lasa-te dus de magia locurilor.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *